Stacky’s populära färs nu även i glutenfri variant

Som ett naturligt steg i arbetet med göra Stacky’s tillgängligt för fler hungriga magar lägger vi nu till Stacky’s Smartare färs som en glutenfri variant i produktutbudet. Den nya varianten har samma goda smak och fenomenala egenskaper som gjort original-färsen så populär. Dessutom går den in på samma pris som originalet.

“En av de stora utmaningarna i våra kunders verksamheter är att hitta produkter gjorda på bra råvaror, utan tillsatser till rätt pris och i bästa fall även fria från allergener. Att möta de högt ställda kraven har alltid varit Stacky’s målsättning. Därför är det också extra kul att nu kunna leverera en glutenfri version av vår väletablerade Stacky’s Smartare färs i originalsmak.” säger Johanna Thorn, Stacky’s.

”Vi är glada och mycket stolta över att Stacky’s väljer att ansluta sig till licensieringen av ”det överkorsade axet” Symbolen som betyder att producenten vill visa alla konsumenter att man tar ansvar för att sälja och leverera glutenfria produkter med extern kontroll. Stacky’s är en intressant ny leverantör som utmanar branschen genom att erbjuda innovativa och hälsosamma produkter med stöd av skickliga kockar och ett erfaret entreprenörsteam.” säger Magnus Magnus Filipsson, generalsekreterare vid Svenska Celiakiförbundet.

“Som samarbetspartner, producent och leverantör till måltidsbranschen ser vi tydligt att andelen gäster med specialkost ökar. Samtidigt har också livsmedelspriserna ökat kraftigt och inte sällan har budgeterad peng inte riktigt hängt med. En av Stacky’s grundbultar är att prislappen skall passa alla plånböcker och kunna vara en del av måltidslösningen för alla. Trots att vi nu tvingas ”gå över ån efter vatten” givet det inte odlas glutenfri havre i Sverige så blir Stacky’s glutenfria färs inte dyrare.” säger Mårten Göthberg, Stacky’s.

Den glutenfria havren i Stacky’s har sitt ursprung i Finland.

Stacky’s Smartare glutenfria färs i originalsmak finns redan nu att beställa på Mealmakers och letar sig under kommande veckor in hos övriga traditionella grossister.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.