Världens enda mobila konferenstelefon i ny version

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Världens första och enda mobila konferenstelefon kommer nu i en uppdaterad version. Det är den globala marknadsledaren inom produkter för effektiva distansmöten, Konftel, som uppgraderar sin populära konferenstelefon Konftel 300Mx till 4G. Med hela 30 timmars taltid på en laddning ger den användaren full frihet att hålla distansmötet var som helst och helt sladdlöst.

– Du behöver bara sätta in ett SIM-kort, sedan kan du koppla upp ett konferenssamtal helt oberoende av det fasta telefonnätet, säger Tommy Edlund, Director of Global Sales på Konftel. Den totala friheten med Konftel 300Mx har gjort den till en väldigt populär extra enhet som är enkel att plocka med sig och inte är låst till en viss lokal. Krävs det social distans kan du enkelt koppla till extra mikrofoner så att alla deltagare fortfarande kan höras utmärkt.

Konftel 300Mx 4G använder Konftels ljudteknik OmniSound® och har stöd för HD Voice i mobilnäten. Det gör att den får ett kristallklart ljud som underlättar alla distansmöten oavsett var mötesdeltagarna befinner dig. Väljer du till Konftel Unite Adapter kan du hantera samtal och mötesfunktioner via en app i din mobiltelefon och undvika att vidröra konferenstelefonen i onödan.

USB-anslutning ökar flexibiliteten

– Den kommer med en praktisk laddningsdocka och klarar nu hela 30 timmars taltid på en laddning, säger Tommy Edlund. Vi har även utrustat den med USB-anslutning vilket gör att du enkelt kan använda din egen laptop och köra Microsoft Teams, Zoom eller någon annan tjänst för videomöten och koppla in Konftel 300Mx 4G som en professionell högtalartelefon. 

Konftel 300Mx 4G passar bra ihop med Konftel Cam50 och Konftel OCC Hub. Då räcker det med en enda USB-kabel för att koppla in konferenskameran, konferenstelefonen och rummets skärm till collaboration-appen i användarens laptop. 

Kompenserad för växthusgaser

En av anledningarna till uppgraderingen av Konftel 300Mx är att 3G-nätet börjar släckas ner i vissa delar av världen. Nu är konferenstelefon framtidssäkrad och fungerar på såväl 2G och 3G som 4G och finns för leverans i Europa. Konftel 300Mx 4G är, precis som alla Konftels produkter, certifierad som klimatneutral när du köper den. Det innebär att Konftel via den oberoende, icke vinstdrivande, organisation Climate Neutral har kompenserat för det avtryck av växthusgaser som uppstod vid tillverkning och transport. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.