Annons
Annons

Mathias Dahlgren lanserar cateringkoncept

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tolv år efter öppningen av stockholmsklassikerna Matsalen och Matbaren på Grand Hôtel är Mathias Dahlgren fortfarande en av Sveriges mest hyllade krögare. I dag har restaurangverksamheten utökats med vegetariska Rutabaga, beläget i den numera stängda Matsalens lokaler, och den franska bistron The Sparrow Winebar & Bistro, ett stenkast från Stureplan i The Sparrow Hotels lokaler.

 

Under åren som verksamheten har vuxit och vunnit erkännande i form av prestigefyllda priser och utmärkelser har även förfrågningar om catering blivit allt fler. Mathias Dahlgren och hans team lanserar därför ett helt nytt cateringkoncept där de prisbelönta restaurangerna representeras i fem exklusiva hemma hos-menyer. Bland dessa finns möjligheten att få återuppleva Matsalens Guide Michelin-belönade favoriter med ”Upplev Matsalen” eller bjuda på Rutabagas vegetariska mellanrätter i “Vegetarisk Umami”

Äntligen har vi nu ett tydligt cateringerbjudande där alla våra otroliga koncept får ta plats, säger Mathias Dahlgren. Att få äta god mat berör mig och att få uppleva den känslan med mina kollegor och dela den med våra gäster varje dag är något helt otroligt. Nu äntligen kommer vi kunna uppleva den hemma hos och tillsammans med våra gäster.

I konsultation med kökschef Oskar Pettersson och event- och marknadsansvarige Johan Andersson kommer man kunna skräddarsy sitt event efter sin egna vision. Under fyra tillfällen per år finns även möjligheten att följa med de båda på ett exklusivt gastronomiskt vildmarksäventyr i de norrländska fjällen där man får följa den samiska livsstilen med allt från renhållning till natursköna upplevelser.

Alla Mathias Dahlgren Caterings menyer är anpassade efter sällskap från tio personer och uppåt. Vildmarksäventyret utformas för mindre privata sällskap.

Läs om Mathias Dahlgren catering på www.mdghs.se/catering.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.