Majskakor med sesamfrön och havssalt!

Friggs Majskakor Sesamfrö & Havssalt är en ny glutenfri favorit som är lika god med topping som utan!

Efter storsäljaren Friggs Majskakor Chiafrö & Havssalt lanseras nu en smak-kompis med samma tunna, krispiga majskaka men denna gång smaksatt med Sesamfrö & Havssalt. ”Eftersom sesamfrö har blivit populärt i de svenska köken och är en grundbult i asiatisk matlagning tyckte vi att sesamfröet passar perfekt i en majskaka eftersom det är både fiberrikt och ger en härligt nötig smak!” säger Sofia Malmén, Nordisk brand manager för Friggs.

”Vi har funderat länge på vilken sort som skulle kunna mäta sig med vår storsäljare och landat i denna underbara smak. Krispig, tunn majskaka med precis rätt sälta och den underbart rostade smaken av sesamfrö! Så glad att äntligen kunna lansera en kompis till Chiafrö & havssalt!” säger Sofia Malmén.

Friggs har en lång tradition av att erbjuda goda och hälsosamma produkter och har ett stort sortiment av majs-, ris- och linskakor som man kan äta när och var som helst. Precis som alla Friggs majskakor så är även nyheten med Sesamfrö & Havssalt lika god att äta till frukost, mellanmål eller kvällssnacks. 

Du hittar Friggs Sesamfrö & Havssalt på ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop från vecka 36, med rek.pris 22,90 kr.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.