Annons
Annons

Färna Herrgård & Spa tillsätter ny marknadschef

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Rickard Westerbergh är ny marknadschef på Färna Herrgård & Spa från och med september. Han har tidigare arbetat inom restaurangnäringen, mediebranschen och producerat tidningar i Bergslagen och Västmanland.

Rickard har många års erfarenhet som redaktör och har drivit flertalet publikationer med syfte att lyfta fram Västmanland och Bergslagen som attraktiva besöksmål. Han har även lång erfarenhet som copywriter, marknadsarbete och frilansande skribent med uppdragsgivare som bland andra Visit Västerås. Under många år har han jobbat med Vardagruppen som under perioden drev restauranger i Västerås, Åre och Stockholm där han ansvarat för marknadsföring och kommunikation för flera anläggningar samt jobbat strategiskt med uppstarten av olika koncept.

– Jag har besökt Färna Herrgård & Spa privat många gånger och alltid fascinerats av deras förmåga att gång efter annan leverera högsta kvalitet genom hela upplevelsen, oavsett om det gäller mat, boende eller service. Färna är också en plats där jag alltid känt mig hemma och därför kändes det nästan som om jag och den här tjänsten sökte varandra, säger Rickard Westerbergh.

Vilka blir dina utmaningar?
– Dels att förvalta det fina renommé som Färna byggt upp under många år, att fortsätta berätta om den historia och kultur som finns både i verksamheten och området runt Färna. Men också att våga tänka nytt kring vilka koncept som passar verksamheten och förstås att fortsätta både att värna och stärka vårt varumärke till en bredare publik, säger Rickard.

– Rickard har en intressant bredd på sin arbetslivserfarenhet med kunskap inom flera av de områden där Färna verkar. Han har dessutom ett nätverk som kan ge oss nya möjligheter till affärer, säger Wenche Engström, Färna Herrgård & Spa.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.