Annons
Annons

2 skivor av Pågens Grötbröd ger lika mycket fibrer som gröt

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Pågens nyckelhålsmärkta grötbröd med ”tugg” är en modern tolkning av ett gammaldags grötbröd där man bakade på den överblivna gröten från frukosten för att inte kasta någon mat. Pågens nya Grötbröd är bakat på bland annat skållad fullkornshavre vilket innebär att havren ångats för att ge en gröt. Havreskållning och surdeg gör brödet extra saftigt och smakrikt. Rostad havre och solrosfrön bidrar med en härlig nötig rondör samtidigt som de ger textur och tuggmotstånd.

– Att äta gröt till frukost är en gammal tradition, och gröt har fått ett uppsving kopplat till hälsotrenden då vi är allt mer måna om vad vi stoppar i oss. Många av oss tycker det är gott och mättande med gröt, men i den lite stressade vardagen väljer många ändå bort det på grund av tidsbrist, säger Patric Bichot, Produktchef på Pågen.

Nu vill Pågen göra det enkelt för konsumenterna att få i sig en nyttig och mättande frukost som är lite mer praktisk än gröt. Arbetet med att ta fram ett grötbröd ser man som ett sätt att skapa en bro mellan gröt, hälsa och bröd, och det nya grötbrödet levererar på alla parametrar.

– Det har varit viktigt för oss att det nya grötbrödet ger ordentlig mättnad och näring. 2 skivor av grötbrödet ger till exempel lika mycket fiber som en portion havregrynsgröt. Grötbröd är ett nyttigt och mättande bröd utan konstighete,r som är en perfekt start på dagen, säger Patric Bichot, Produktchef på Pågen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.