Vilken kaffe blev favoriten efter maten?..Tycker vi lika där?

Hej på er! Jag ville bara prata med er om en av mina favoritsaker i världen – kaffe! Jag menar, finns det något bättre än en varm kopp kaffe en kylig morgon, eller en iskaffe en varm sommardag? Jag tror inte det!

Det finns så många olika sätt att njuta av kaffe också. Har du någonsin provat en latte? Den görs på espresso och ångad mjölk, och du kan tillsätta alla möjliga smaker för att göra den extra speciell. Eller vad sägs om en iskaffe? Det är perfekt för varmt väder, och du kan tillsätta olika siraper eller smaker för att göra det ännu mer utsökt.

En av mina favoritkaffedrycker är mocha – den görs på espresso, mjölk och choklad och är helt ljuvlig. Och har du någonsin provat en macchiato? Det är en shot espresso med lite skummad mjölk på toppen. Så enkelt, men så gott.

Jag ville bara dela med mig av min kärlek till kaffe. Och jag har faktiskt ett recept som jag vill rekommendera – det är på en riktigt smaskig kaffedrink som jag tror att du kommer att älska. Är du redo för det? Låt oss göra lite kaffe!

Och du, på frågan vilken som är min kopp efter maten så är det, kaffe med lite grädde……Enkelt men så gott 😉

Raspberry Liquorice Flat White
Ingredienser:
Vertuo Espresso Voltesso eller Original Espresso Volluto
150ml 1,5% mjölk eller havremjölk
½ tsk lakritspulver
Lakritssås
Frystorkade hallon
Gör så här:
  1. Värm mjölk och lakritspulver i en kastrull eller skumma i någon av våra mjölkskummare.
  2. Häll lite lakritssås på en tallrik och sen lite frystorkade hallon på en annan tallrik.
  3. Doppa ditt glas i lakritssåsen så kanten högst upp täcks, doppa sedan glaset i de frystorkade hallonen.
  4. Brygg ditt kaffe i muggen och häll sedan på din skummade eller uppvärmda mjölk.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.