Annons
Annons

Hej, det är Camilla här, Publiceringschef för Xperhotelsandtable.se

Med nästan 30 aktiva år i mediabranschen har jag på nära håll följt utvecklingen inom media. Jag har alltid fascinerats av drivna individer och nya intressanta produkter. Jag har ständigt sökt efter banbrytande innovationer eftersom jag tror att det är framtiden och det som motiverar oss alla då vi människor är nyfikna av oss i vår natur. Jag är tacksam över att ha möjlighet att ha kontakt med många intressanta människor i mitt omfattande nätverk, som inspirerar mig med nya och härliga insikter varje dag inom områden som intresserar mig. I den här bloggen kommer jag att lyfta fram spännande ämnen, produkter och personer som jag tycker är intressanta och som just du borde kunna ha glädje av.
Camilla
Sommartiden är här igen, men den känns annorlunda än förr. Regnet och det dåliga vädret verkar ha blivit mer framträdande...
Många av oss är nog ute på semester för tillfället. Några har redan avnjutit den första veckan. Själv har jag...
Jag är noggrann när jag väljer mitt kaffe, något jag alltid har varit. Vad jag menar är att jag främst...
Att ta hand om vår kropp och vårt välmående är som att ge oss själva en finfin present varje dag!...
Åh, vilken fantastisk upplevelse en underbar hotellfrukost kan vara! När man vaknar på sitt hotell är det så spännande att...
https://xperhotelsandtable.se/wp-content/uploads/2024/05/mojo_video-1.mp4 Kvinnans fascination för smycken och skönhet har funnits i århundraden. Genom historien har kvinnor använt smycken för att uttrycka...

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.