Hej, det är Camilla här, Publiceringschef för Xperhotelsandtable.se

Med nästan 30 aktiva år i mediabranschen har jag på nära håll följt utvecklingen inom media. Jag har alltid fascinerats av drivna individer och nya intressanta produkter. Jag har ständigt sökt efter banbrytande innovationer eftersom jag tror att det är framtiden och det som motiverar oss alla då vi människor är nyfikna av oss i vår natur. Jag är tacksam över att ha möjlighet att ha kontakt med många intressanta människor i mitt omfattande nätverk, som inspirerar mig med nya och härliga insikter varje dag inom områden som intresserar mig. I den här bloggen kommer jag att lyfta fram spännande ämnen, produkter och personer som jag tycker är intressanta och som just du borde kunna ha glädje av.
Camilla
Nu är det definitivt dags för vintersemester, eller åtminstone slutfasen av hetsen att skaffa varma kläder, pjäxor i rätt storlek...
Chokladens historia går tusentals år tillbaka i tiden. Den forntida mesoamerikanska civilisationen, inklusive mayaindianerna och aztekerna, drack choklad som en...
Designspråket omfattar en mängd olika element, t.ex. typografi, färgpalett, bildspråk och layout. Det är den unika kombinationen av dessa element...
Att äta frukost på ett hotell är alltid en härlig upplevelse som kan sätta tonen för resten av dagen. Den...
Hej på er! Jag ville bara prata med er om en av mina favoritsaker i världen – kaffe! Jag menar,...
Att skydda huden mot solen är en viktig del av alla hudvårdsrutiner, särskilt när det gäller att skydda den känsliga...

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.