Träning och hälsa – Nyckeln till ett glädjefyllt liv!

Att ta hand om vår kropp och vårt välmående är som att ge oss själva en finfin present varje dag! Genom att regelbundet träna och äta näringsrik mat kan vi lyfta vårt humör, öka vår energi och känna oss starkare både fysiskt och mentalt.

När vi rör på oss frisätts underbara endorfiner som sprider glädje och lycka genom hela kroppen. Träningen hjälper oss att släppa stress, sova bättre och orka mer i vardagen. Dessutom minskar den risken för allvarliga sjukdomar – så det är en win-win situation!

Oavsett om det är en skön promenad, ett roligt gympass eller några enkla övningar hemma eller på resan/hotellet, så är det viktigt att hitta en träningsform som känns kul och inspirerande för just dig. Variation är nyckeln till att hålla motivationen uppe och njuta av varje träningspass!

Tillsammans med en näringsrik kost full av färgglada frukter, grönsaker och bra proteinkällor ger träningen oss den näring vår kropp behöver för att må riktigt bra. Låt oss fylla våra dagar med glädje, energi och en tro på att vi kan uppnå vår bästa hälsa!

Hur tränar ja

Jag har valt löpbandet i 3 månader. Det här kommer bli så kul och jag hoppas att jag kommer  märka skillnad inom kort.

Med ett löpband kan du skapa ett riktigt träningsparty som är både konditionsgivande och fat-burnande! Och det är väl det som jag egentligen är ute efter och att bli trådsmal….Jo du läste rätt. Jag är en tjeja som är uppfödd på tiden då reklampelarna prydes med Cindy Crawford så bilden av en trådsmal model med plattmage. Det är mitt ideal.

Varför väljer ja löpandet mitt i sommaren då

Tänk vilken frihet det är att kunna träna i en underbar kontrollerad miljö, oavsett vilket väder det är ute. Du kan leka runt med farten, lutningen och distansen och hitta ditt perfekta träningsflow. Så mångsidig och utmanande. Dessutom kan jag inte skylla på att de är dåligt väder… bara en sådan sak liksom!

Löpbandet har fördelar

Löpbandet är en skonsam ytan att springa på, som är som en dröm för dina leder. Inga hårda stötar, bara mjuk, behaglig löpning. Och allting mäts och följs upp så du kan se hur fantastiskt du utvecklas. Vilken “boost” det är,,, Jag har hittat mitt perfekta träningssätt och kommer fortsätta med mitt löpband!

Jag har också fått lite extra pepp av GYMPAK som förser mig med riktigt bra kläder som jag flitigt använder på mina pass.

Glöm inte att kika i vår XPER-TV lite hur GYMPAK kan appliceras i din hotellverksamhet med sina träningskläder och utrustning..

Jag menar ..vad väntar du på. Läs om GYMPAK och börjar träna precis som jag , redan i eftermiddag! 

Och du, jag brukar ha datorn stående på mitt ståbord och bandet under. Då kan man ju jobba samtidigt som man tränar.. Inget att skylla på alls varken, väder eller att man inte hinner eller har tid….

Gymmet under bordet helt enkelt.:D

Kika gärna på inslag om GYMPAK genom att klicka på rutan nedan för uppspelning.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.