Hotellfrukosten eller rent på rummet?

Continental breakfast with croissant, jam, chocolate spread and

Åh, vilken fantastisk upplevelse en underbar hotellfrukost kan vara! När man vaknar på sitt hotell är det så spännande att få se vad som finns uppdukat i frukostrummet. En färgglad och nyttig frukostbuffé, som tillfredsställer alla smaklökar, kan verkligen sätta en positiv stämning för resten av dagen.

En smakfull och näringsrik start på dagen ger en härlig känsla som man bär med sig under hela vistelsen. Det är verkligen något man kommer att prata om efteråt – “Oj, den frukosten var ju helt underbara!” Vilken tur att man valde det hotellet!

Hotell som satsar på en välplanerad och fräsch frukost skapar garanterat glada och belåtna gäster. En variation av både klassiska och spännande alternativ gör att alla kan hitta något de verkligen gillar. Att få välja mellan nybakat bröd, färsk frukt, näringsrika alternativ och kanske till och med lokala specialiteter – det kan verkligen göra susen för att få en lyckad start på dagen!

 

Stockholm, Sweden. Scenic View Of Stockholm Skyline At Summer Evening. Famous Popular Destination

Jag har alltid haft så trevliga upplevelser med frukosten på Clarion Sign. Det känns lite som mitt “hemma-hotell” när jag har besökare i Stockholm eller själv vill unna mig en liten mini-semester. Deras frukostbuffé är helt enkelt ett måste för mig!

Alltså, den där hotellfrukosten är verkligen något alldeles extra!

Jag mailade ut en fråga till mitt nätverk på 150 personer och hela 137 av dem sa att frukosten är superviktig. Jag håller verkligen med – det är den bästa delen av hotellvistelsen!

Förutom den fantastiska frukosten är rent och snyggt är något jag verkligen sätter värde på, även om det kanske inte riktigt når samma nivå av entusiasm som frukosten hos mig. Men det är för mig en självklarhet att de ska vara rent när man besöker ett hotell, så jag lägger inte så mycket värde vid den tanken ens.

Men tillbaka till frukosten. Faktum är att jag egentligen inte ens är någon stor frukostmänniska hemma. Där nöjer jag mig oftast med en kopp nybryggt kaffe och lite grädde. Men när jag väl är på hotell, då vill jag unna mig! Jag njuter verkligen av den rika och omsorgsfullt tillagade hotellfrukosten. Det är som att vara på semester, fast mitt i vardagen. Lite lyx är aldrig fel, eller hur?

Så ja, den där hotellfrukosten är definitivt höjdpunkten för mig under en hotellvistelse. Det är värt varje krona för den fantastiska upplevelsen!

Camilla Publiceringschef Xperhotelsandtable.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.