Med Bianca Ingrosso i sikte!

Många av oss är nog ute på semester för tillfället. Några har redan avnjutit den första veckan. Själv har jag valt en mer flexibel semesterform fram till den första augusti. Det innebär att jag jobbar lite grand samtidigt som jag tar ledigt så mycket som möjligt. Ledighet är dock inte min starkaste sida. Jag har ständigt något på gång och arbetet samt företagandet är sammanvävt med min livsstil. Nyligen sa någon till mig att jag borde sova mer. 

Det är förvisso sant, men jag vaknar tidigt och får svårt att somna om efter sex på morgonen, så jag går oftast upp då. Jag älskar att ta min kaffe vid frukostbordet, starta datorn, kolla dagens nyheter, mejl och svara på roliga meddelanden. Jag är inte en kvällsmänniska, det har jag aldrig varit. Jag brukar somna runt tiotiden på kvällen. 

Förr i tiden hade jag inga problem att gå och lägga mig redan åtta, men nu skulle barnen nog ställa till med trassel medan jag försöker få min skönhetssömn. Därför hoppar jag över den numera. Att lägga mig vid åtta tiden alltså!

Apropå skönhet… Jag uppskattar att ta hand om min utstrålning och stil. Jag är öppen för att diskutera skönhet, mode och potentiella förbättringar av utseendet. Jag tror att det är upp till var och en att bestämma vad som är acceptabelt för dem. Vad tycker ni om saker som skönhetsoperationer, fillers och liknande ingrepp? Jag ser inget fel i att vilja förbättra sin fysiska framtoning. 

Jag är 45 år och har inte samma utseende som för 25 år sedan, vilket är naturligt efter tre graviditeter och ett “slitet” liv. hahaha…..

Numera lägger jag stor vikt vid min hälsa – jag tränar regelbundet, äter bra och tar hand om mig själv. Jag tycker det är roligt att satsa på min personliga stil och utstrålning, eftersom jag anser att jag förtjänar det. Ibland längtar jag efter en kropp lik Bianca Ingrossos, som jag tycker ser fantastisk ut. 

Jag har insett att det kan vara bra att ha en tydlig målbild för mitt välbefinnande. Även om jag inte har några allvarliga psykiska problem, tror jag att fokus och en klar vision kan hjälpa mig landa i en bättre livssituation efter sommaren. Jag är vanligtvis en positiv och glad person som hanterar utmaningar på ett effektivt sätt. Visserligen kan min jakt på en liknande kropp som Bianca Ingrosso uppfattas som ett problem, men det är främst i skämt och samtal. I grunden är jag nöjd med den jag är. Ibland tenderar jag att nedtona mig själv i sociala sammanhang, eftersom jag vill se hur människor reagerar på mig innan jag öppnar upp. Jag vill undvika att folk anpassar sitt beteende utifrån vad de tror om mig. Därför låter jag andra visa sitt “sanna jag” först, innan jag berättar allt om mig själv. I själva verket handlar det om att jag inte vill bli dömd utifrån olika perspektiv. 

Men nu har jag tänkt att jag ska vara mer öppen med min sanna personlighet. Det innebär att jag kommer att visa en mycket utåtriktad sida av mig själv, en person med enorm energi som inte bryr sig om hur hon uppfattas utan bara kör på. Vanligtvis försöker jag dämpa mig själv för att inte framstå som en överdrivet excentrisk Hollywoodfigur. Jag menar inte att sådana personer nödvändigtvis är “blåsta”, men ibland kan man kanske gå lite för långt när man är fullt ut sig själv. Åtminstone vad gäller mig själv. Kom ihåg att detta är ditt liv och du kan göra precis som du vill, bara du vågar bryta mot de sociala normerna och regler som begränsar dig.

Elton John gjorde en sång som hette. -Your song. Så då tänkte jag. Varför kan jag inte få en låt som är “min sång” ? 

Så här är min sång  😉

 

/ Camilla Publiceringschef Xperhotelsandtable.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.