Kvinnans fascination för smycken! – Jag är en av dem…

Kvinnans fascination för smycken och skönhet har funnits i århundraden. Genom historien har kvinnor använt smycken för att uttrycka sin skönhet, individualitet och status. Smycken har också symboliserat kärlek, lojalitet och vänskap.

Idag fortsätter kvinnans kärlek till smycken och skönhet att vara lika stark som någonsin tidigare. Kvinnor världen över söker efter de senaste trenderna inom kläder och mode för att spegla sin personlighet och stil. Nästan alla kvinnor skulle hålla med om att en outfit inte är komplett utan de perfekta smyckena för att matcha den.

Smycken har möjligheten att förbättra och lyfta upp vilken outfit som helst, oavsett om det är en festklänning eller en vardagsoutfit. De kan lägga till en touch av glans, färg eller textur som kan göra hela skillnaden.

Kvinnor har också en naturlig förmåga att känna igen kvalitet, och de investerar ofta i smycken av hög kvalitet som kommer att hålla i åratal. De kan ärva smycken från sina mödrar eller bedöma förfalskningar från äkta vara.

 

Men det handlar inte bara om smycken. Kvinnor tar också stort intresse i skönhet och mode. Det är en del av deras dagliga rutin att använda makeup och välja den perfekta outfiten för dagen. För många är det ett sätt att uttrycka sin kreativitet och självförtroende, och för andra är det ett sätt att känna sig mer självsäker och bekväm i sin egen hud.

I slutändan handlar det om att känna sig väl och självsäker. Kvinnor använder smycken, kläder och makeup för att framhäva sin naturliga skönhet och uttrycka sin personlighet. Detta är en tradition som kommer att fortsätta att fascinera kvinnor i åratal framöver.

Jag vet det kanske är ytligt och rent av provocerande att prata om skönhet och det yttre,  men faktum är att jag älskar de. Så för mig är det en stor del av mitt liv och mig. Vilket det alltid varit och kommer att vara…..

Eftersom jag frekvent syns på XPER-TV så får jag så mycket stöd för att känna mig vacker med min make-up och mina kläder och smycken. Jag älskar verkligen smyckesmärket Snö Of Sweden och det gör mig extra glad att de gillar mig och förser mig med smycken som hjälper mig att stråla i rutan. Det är så kul att få så många frågor om mina smycken, så jag tänkte dela med mig av de senaste smyckena som jag kommer bära i XPER-TV under sommaren och sensommaren. Klicka på länkarna för att se vilka smycken som jag kommer ha med mig.

Se massor med nyheter från Snö Of Sweden här och låt dig inspireras. Och du. missat inte att Snö Of Sweden öppnar sin Pop-up butik i Gallerian i Stockholm den 30/5-2/6  

De första 20 som besöker butik får en Goodiebag. Och enligt säkra känner kommer detta vara en mycket underhållande pop up butik att besöka. Jag kommer såklart kika in där…Ja menar, vem vill missa detta!

https://snoofsweden.com/sv/nyheter/

 
/ Camilla Publiceringschef Xperhotelsandtable.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.