Ja, hur blev de nu efter ingreppet? – Jo så här…

Syringe with Vaccine Droplet on the needle

Fillers är ett samlingsnamn för en grupp substanser som injiceras under huden för att skapa volym och förbättra utseendet på området som behandlas. Denna behandling används vanligtvis för att minska synliga rynkor, djupa linjer och ansiktsveck eller för att ge mer definierade läppar och kinder.

Fillers kan göras av flera olika material, oftast antingen hyaluronsyra eller kollagen. Hyaluronsyra anses allmänt som en av de mest populära substanserna för fyllning idag eftersom det är lätt att använda, långvarigt och smidigt att injicera. Kollagen och andra varianter av fillers är inte lika vanliga eftersom de kan orsaka allergiska reaktioner eller andra problem.

En behandling av filler försvinner över tid, varför en fullständig behandling vanligtvis kräver upprepade injektioner. Många fillers har dock förmågan att behålla sin form under en längre tid, vilket innebär att det krävs färre injektioner för att uppnå det önskade resultatet.

Fillers har en relativt låg risk för biverkningar, men det innebär inte att de är helt fria från risker. Vanliga biverkningar är lätta sjukdomssymptom såsom svullnad och rodnad där injektionen har gjorts, men mer allvarliga biverkningar kan förekomma. Det är viktigt att du gör din grundliga forskning innan du bestämmer dig för att använda fillers och att du konsulterar med en kvalificerad specialist.

Fillerbehandlingar är vanliga idag och accepteras som en del av skönhetsindustrin. Många som väljer att använda fillers ser på det som ett sätt att hålla sitt utseende ungdomligt och fräscht utan att behöva gå igenom mer omfattande eller drastiska kosmetiska ingrepp. Det är viktigt att komma ihåg att fillers inte är en lösning på alla kosmetiska problem, så du bör alltid samråda med en expert för att se vilka behandlingar som bäst passar dina behov och önskemål.

Min resa

För er som inte följd min resa vill jag vill dela med mig av min fantastiska resa med fillers. 

För några veckor sedan besökte jag Karlstads Kirurgiska Lanserklinik för att göra fillers på mina läppar. Jag var lite nervös först, men personalen var så trevlig och professionell att jag kände mig helt avslappnad. 

Mitt mål var att fylla läppkonturerna för att få en mer definierad look, inte att se ut som en anka! Efter några veckor har all svullnad och blåmärken försvunnit och jag är supernöjd med resultatet. Jag kan verkligen rekommendera denna klinik till alla som vill få ett fantastiskt resultat. Tack Karlstads Kirurgiska Lanserklinik för att ni gjorde min resa så positiv och härlig!

 
Camilla Publiceringschef Xperhotelsandtable.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.