Det kunde nog inte bli godare, sockrigare och mer välsmakande….

Jag måste bara dela med mig av några nyheter som har kommit till min kännedom. Det finns några produkter som kommer att få dina ögon och smaklökar att stå på helspänn.

** Bilden med milkshaken har inte något med det jag kommer skriva om. Men den lockar till att man blir sugen eller hur…..Nu kör vi mina tips… 

Jag fullkomligt älskar ostbågar. Och när dessa Sourcream and Onion gjorde entré, slösade jag ingen tid. Jag sprang till butiken och köpte fem påsar från butiken. 

Ja, du läste rätt, fem påsar. Jag menar, man måste njuta av smaken. Utvärdera dem. Fundera på dem. Smaka igen. Och sedan slutligen njuta av dem… Slutsatsen blev att jag är helt såld. “Utsökt beroendeframkallande.” 

Nästa gång jag besöker butiken ska jag se till att ta med mig ett par påsar igen. Min nästa undersökning kommer att handla om vilken dryck som passar bäst till ostbågar! Det får jag återkomma till…

Jag har också haft chansen att prova den nya produkten från Max. Frisco BBQ Chipotle, det är inget för er som undviker kryddstark mat. Eftersom jag älskar kött valde jag en klassisk burgare. 

Och hur god var den? Absolut utsökt! Jag njuter av hettan i den, som kompletteras av fräscha och syrliga smaker och sältan från saltgurkan. Mums!

Jag har också provat en frukostflinga, nämligen START. Och favoriten blev Crazelnut Crunch. Det är dock värt att nämna att dessa flingor har en stark “godisliknande” känsla och kräver en kraftfull dans med tandborsten efteråt. 

Men jag kan försäkra dig om att du kommer att vara sååå energisk hela förmiddagen och långt in på eftermiddagen…Sedan kraschar du runt 16-tiden. 😀

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.