Bodegas Faustino och Foster med Partners avslöjar arkitekturen för El Legado de Bodegas Faustino – Bodegas Faustinos arv

Vingården som kommer att bli en förebild för framtida vingårdar

Den fullständiga designen för Bodegas Faustino presenteras av arkitektikonen Lord Norman Foster och Familia Martínez Zabala.
Detta projekt kommer att vara det mest innovativa och hållbara arkitektoniska komplexet för vin i världen och en referens inom branschen.
Bodegas Faustino satsar på att välkomna besökarna in i vinets värld, att skapa en unik koppling mellan vin och människor som kommer att betona vikten av terroiren och vingården vid olika tidpunkter på året och även en unik upplevelse för besökarna.

Lourdes Martínez Zabala VD för Familia Martínez Zabala – Detta projekt är arvet som den fjärde generationen av familjen vill lämna efter sig på Bodegas Faustino, vårt mest ikoniska varumärke, beläget i Oyón där våra rötter finns, alltid med blicken riktad mot framtiden.

Lord Norman Foster, Foster med partners berättar – Detta projekt fokuserar helt på besökarnas upplevelse och inte bara om skapandet av en ny byggnad som tillåter besökarna att fördjupa sig i Bodegas Faustinos vinodlingar. Detta projekt kallar vi Energía Plus, då den centrala byggnaden bara konsumerar 20% av den energi som den genererar och resten av energin driver de andra faciliteterna på Bodegas Faustino. Allt detta genom införandet av innovativa teknologier i varje byggnad, vilket lyckas göra Bodegas Faustino 100% självförsörjande när det gäller energi.

Precis som med hela projektet så är innovation och hållbarhet en del av designen för besökarbyggnaden.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.