Annons
Annons

Juicer & smoothies i färgsprakande blandning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Visste du att när du dricker Bravo juice kan du faktiskt vara 100% säker på att du inte får in dig något tillsatt socker. Du får heller inga tillsatser då juice är 100% frukt.

Visst du att det är bara dryck som innehåller 100% frukt som man får sälja med namnet juice. Vi har provat oss igenom några produkter från Bravo med testgruppen för att kunna rekommendera dig. 

 När du läst detta kommer du vara såååå törstig på ett glas kall juice 

GODA

BRAVO – EKO ÄPPLE 

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Så härligt med en äppeljuice som är frisk, syrlig men inte för stark. Denna juice är så god och att den är eko gör detta bara bättre. Här får man smaken av friska krispiga gröna äpplen. Denna juice på morgonen är verkligen lyxigt. Vi älskar verkligen helhets intrycket på denna dryck. 

Ibland tycker vi att äpplejuice kan bli något stark, det blev inte denna, riktigt bra

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 9X

BRAVO- EKO APELSIN

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Drycken är riktigt god. Smaken av apelsiner är precis där den ska vara. Det är en tydlig smak av apelsin och juicen är söt och god. Juicen i sig själv är frisk. Att drycken även är ett ekoval gör upplevelsen ytterligare ett steg bättre. Toppen juice verkligen som blir ett naturlig val på frukostbordet för oss

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 10X

FÄRGSTARKA

BRAVO SMOOTHIE  ANANAS, BANAN, KOKOS

Utan tvekan är detta en smoothie som borde få fler än 10X. Här är smaken av banan supertydlig och sötma från anans finns med. Sedan älskar vi smaken av kokos som är genomgående i hela smoothiesen. Wooow DENNA serverad iskall är helt briljant. Ni måste pröva! Passar perfekt som frukost, mellis och förre samt efter träning. Underbart god! Tilldelas 10X

BRAVO SMOOTHIE, Hallon, jordgubb, blåbär

En smoothie som smakar massor av jordgubb men även har en härlig touch av hallon och blåbär. Denna smoothie har en bra konsistens. Det är verkligen smoothie karaktär både i smak och utseende. Vi tycker nog att den smakar mest jordubb dock finns blåbärssmaken i bakgrunden. Om man inte visste att det var blåbär så skulle det vara svårt att identifiera det bäret i denna smoothie. Men oj vad god och vilken energiboost. Denna är perfekt att dricka på morgonen eller innan löprundan för att maxa sin prestation. Tilldelas 9X

BRAVO SMOOTHIE MANGO PASSIONSFRUKT

En smoothie som är söt och frisk. Vi upplever smaken rund, kanske kommer från banan som finns adderat i denna smoothie. Vi tycker att mangon är framträdande och att passionsfrukten tillför det spännande till smoothisen. Detta är en perfekt mellisdryck som passar både vuxen och barn. Tilldelas 9X

BRAVO SMOOTHIE, KIWI, GRÖNT ÄPPLE, ZUCCHINI

Så oväntad kombination, men spännande smakupplevelse. Smaken av Kiwi är ganska tydlig och smaken av äpple framträder som det syrliga och friska i denna smoothie. Zucchinin är svårt att sätta fingret på vart exakt den smaken återfinns i denna smoothie. Men faktum är att kombinationen av dessa 3 frukter/grönsak är riktigt ”grönt” vi menar gott. Vi noterar att denna smoothie är mer trögflytande än de övriga. Vi tror att denna smoothie är en smoothie du väljer som morgondryck eller efter träningen. Tilldelas 8X

SMAKRIKA

BRAVO APELSIN

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Kanske den mest klassiska smaken på juice när man tänker på just, juice. De flesta av oss i testgruppen är uppvuxna med apelsinjuicen på frukostbordet. Vi är glada att smaken står sig precis som vi minns den och att juicen känns så där fyllig och god som vi önskar. Apelsinjuice passar alltid, både på resan, frukostbordet och som mellis. 

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 10X

BRAVO – ÄPPLE, APELSIN & PASSIONFRUKTSJUICE

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Denna juice upplever som frisk och syrlig. Den präglas av äppelsmaken och dess syrlighet. Smaken av passionsfrukt ger den där lite bitande känsla och stinget i juicen. Apelsinsmaken rundar av. Så denna juice är uppiggande och något som passar frukosten som en energiboost.

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 9X

BRAVO – APELSIN & MANDARIN MED ÄPPLE

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Detta är en perfekt juice om du tycker att apelsinjuice blir för stark för dig. Denna smak är nämligen utmärkt då den är något rundare och mildare i smaken, men behåller den där friskheten som man vill ha av en juice. Denna är väldigt god och söt. Barnen i testgruppen uppskattade denna juice extremt mycket för  smaken.

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 10X

BRAVO ÄPPPLE JUICE

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Den klassiska smaken av äpple juice är denna dryck. Passar perfekt till måltid liksom på frukosten. Frisk, syrlig och väldigt god, Man behöver inte beskriva den närmare än att den är perfekt utan att bli för stark i sin smak.

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 9X

 

BRAVO – LEMONIZER -CITRON JORDGUBB

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

WOOOW vilken juice. Mycket läskande dryck som är len och fin i smaken. Det smakar mycket jordgubb av denna dryck. Vill gillar att man adderat citronen. Smaken med jordugbubb och citron är fantastiskt frisk och syrligt. Vi kylde denna dryck ordentligt och provade den med massor med is i glaset. De rekommendera vi att göra för detta är sommar i ett glas redo att njuta. Väldigt väldigt väldigt gott.

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 10X

BRAVO – TROPISK JUICE

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Denna juice är mycket god och ett ”gott” val för alla i familjen då den är rund och fin i smaken. Vi gillar att smaken av apelsin ligger som grund i juice och att man klart och tydligt får smaken av ananas. Det finns en friskhet i juicen som säkert kommer från äpplen och passionsfrukten tror vi. Drycken passar både frukost och mellis.

Av 10X tilldelas drycken av Xperhotelandtables testgrupp 8X

 

Vi värnar om den svenska mjölkbonden och om mångfalden på den svenska mejerimarknaden. Skånemejerier är så mycket mer än ett mejeri i Skåne. Att våra mejerivaror är goda vet väl alla. Men de senaste åren har vi förstått att varumärket Skånemejerier står för så mycket mer. Att handla mjölk som är producerad i Sverige är för många en aktiv handling, ett ställningstagande. Det har skapat en närhet till våra konsumenter som vi är oerhört stolta och glada för.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.