Hudvård i höst som ger näring och energi till trött hud

En lätt ögonkräm framtagen för den känsliga huden kring ögat. Tillför mycket fukt och kan reducera de fina linjerna kring ögonen. Innehåller trollhassel som kan ha en sammandragande effekt, kan även motverka mörka ringar.
Passar alla hudtyper.
C-vitaminserum med rosenrot är ett djupverkande serum som komplement till fuktkräm till natten. Den ger en energikick med sitt stabiliserade C-vitamin och den vitaliserande rosenroten. Huden återfår och bibehåller sin spänst och lyster.

Behandlingen kan återuppbygga hud som blivit solskadad. Kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar, inga snabba resultat.

Passar alla hudtyper, även känslig och/eller fet hud.
Intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm som motverkar hudens åldrande. Rosenkrämen innehåller parakrasse som har en dokumenterad effekt mot linjebildning i huden. Den är även rik på antioxidanter och fettsyror från vegetabiliska oljor vilket fördröjer åldrandeprocesserna i huden.
Passar alla hudtyper och är speciellt bra för den torra och mogna huden.

Vi på Xperhotelsandtable har funnit 3 produkter som väcker vårt intresse och som vi rekommenderar dig kvinna med behov av boost i din hud så här efter sommaren!

Här är en fantastisk ögonkräm, ett serum och en anti-Wrinkle produkt som ger underbara resultat.  Låt oss berätta mer.

Under två veckor har testgruppen hos Xperhotelsandtable använt sig av dessa tre produkter i en kombination. 

Ögonkärmen användes mot natten som en boost för huden runt ögonen. Efter 5 dagar har huden runt ögonen stramat upp sig, vi finner att huden runt ögat har ett piggare uttryck och lenare. Vi har upptäckt det fantastiska serumet som enkel doseras med några droppar i ansiktet via en pump. Serumet har en mycket god doft och ger en enorm boost för huden. 

Detta är ett av de bättre serumen vi provat som finns på marknaden idag. Dessutom lämnar den huden helt kladdfri. 

Som avslutning applicerar i anti-wrinkle krämen. Den har en underbara doft och tränger snabbt och enkelt ned i huden. Vi upplever efter tre dagar att huden fått både spänts och ett fint glow. 

Vi på Xperhotelsandtable rekommenderar dessa produkter i dess kombination. Unna dig kvalitet och “måbra-stunder” med dessa produkter. Kanske unna sig lite extra nu i oktobermånad………..

Sammanfattning: Tre produkter som håller vad de lovar. Produkter som i dess kombination arbetar med huden på olika kvalitativa sätt. Tre produkter som man inte kan vara utan!

Xperhotelsandtable tilldelar serien 10x av 10x

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.