Annons
Annons

Gör far riktigt glad med en fin present

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Har du hunnit fundera  på vad fars ska få av dig i år. Inte!, då har vi ett tips till dig som vi tror han kommer uppskatta. Kolla in denna shaving soap och fina rakborste från Sweden Eco. Dessa två produkter skulle vi vilja tipsa om efter att ha provat dem. Riktigt bra produkter som vi vet han kommer uppskatta i sitt paket.

Xperhotelsandtables rekommenderar: 

Här är en shaving soap som vi verkligen rekommenderar. Den har en frisk doft av citrus och regnskog och är mycket fräsch i sin framtoning. Ett tips när du använder produkten är att ta rakborsten, applicera lite av shaving soapen på borsten sedan arbeta upp ett rejält lödder i locket.

Vi upplever shaving soapen krämig med ett fint tätt lödder. När man rakat sig klart känns huden mjuk smidig och såklart, med en underbar doft.

Produkten är mycket lätt att arbeta med och vi uppskattar att man snabbt kan arbeta upp ett rikligt lödder. 

Löddret blir tätt, krämigt och går väldigt lätt att tvätta bort.

Självklart ska du addera en riktigt bra rakborste till shaving soapen. Denna borste provade vi. 

Vi gillar två saker med borsten. Nummer ett är att den är kort vilket ger en nära och säker applicering av raklöddret. Den har mellanmjuka strån, vilket medför att du med din egen tyngd kan forcerar runt på ett bra sätt löddret i ansiktet. Du kan placera löddret utan motstånd. Vi anser att borsten är lätt att använda.

 Nummer två, så tycker vi om formen på borsten. Det är lätt att lägga löddret nära näsvingar och kindben då “borstet” inte är för yvigt eller stort. 

Slutligen anser vi produkten kvalitativ, sober och mycket funktionell.

Om företaget:

Sweden Eco – Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.