Recompagno Primitivo Riserva 2016 

Primitivo di Manduria DOC

En förstklassigt primitivo från stjärnvinmakaren Leonardo Palumbo och vingården Torrevento. Detta vin kommer från Mandurien som är det bästa DOC området för primitivo. Det är druvtypiskt med mättade körsbärsaromer och toner av mörk choklad. Det är ett vin med längd och intensitet som samtidigt är smidigt, elegant och finessrikt. Ett unikt primitivo riserva av toppkvalitet!

 

Testgruppens omdöme för vinet

Så smakar vinet:

Ett bestämt och kraftigt livligt vin som har höga smaker av körsbär och björnbär. Vinet har ett mycket långt och fylligt avslut där toner av kakao framträder.

Vinet passar utmärkt till:

Vi tror att du kommer njuta vinet alldeles ypperligt till mustigare rätter på julbordet. Testa gärna detta vinet i kombinationen, honungs marinerade revbensspjäll.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.