I våra Podcastar får du möta intressanta och kunniga experter från Hotell- och Restaurangbranschen. Välkommen till intressanta samtal!

Det blir ett verkligen spännande och insiktsfullt samtal i det här avsnittet, där vi får förmånen att tala med Annika Sund, som är marknadschef på Leksands Knäckebröd. Hon delar med sig av den fascinerande historien bakom företaget, som började en...
Det blir ett härligt samtal om Löfbergs historia och milstolpar från deras resa. Såklart, pratar vi också den lila färgen och hur allt en gång startade i Karlstad. Vi får även svaret om Löfbergs lämnar Karlstad i framtiden! https://xperhotelsandtable.se/wp-content/uploads/2024/08/Anders-Thoren-Podd1.mov
PODDAUPP gästas av Pontus Frithiof. Samtalet berör hur allt började en gång hos Erik Lallerstedt 1998 utvecklingen under åren och vi får svar på frågan. Äter Pontus makaroner och korv till middag? https://xperhotelsandtable.se/wp-content/uploads/2024/08/PP1-1.mov
PODDAUPP gästas av Pontus Frithiof. Samtalet berör hur allt började en gång hos Erik Lallerstedt 1998 utvecklingen under åren och vi får svar på frågan. Äter Pontus makaroner och korv till middag? https://xperhotelsandtable.se/wp-content/uploads/2024/08/PP1.mov
Ja, hur påverkas chefens beteende och företagets kultur prestationen hos det anställda i ett företag. Och anställda, kan det ställa krav på ledningen och i så fall hur och på vilket sätt? Och vad var nu egentligen “Tall puppy syndrom”...
I detta avsnitt gästar Sarah Djerf PODDAUPP och tipsar om fantastiska roséviner med massor med härlig historia. Detta avsnitt får du inte missa om du ska vara rosé-kung/drottning nu i vår.  https://xperhotelsandtable.se/wp-content/uploads/2024/03/vinotelet-Final.mov Camilla Larsson – Xperhotelsandable Sarah Djerf  – Vinoteket.se...

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.