Soul Train in the Park kommer till Grand Hotel Saltsjöbaden

Soul Train är tillbaka med sin avslutningsfest för tredje året i rad och denna gång tar de festen till nya höjder vid det magnifika Grand Hotel Saltsjöbaden. Efter minnesvärda evenemang på platser som Kungsträdgården, Skansen och Hasselbacken, är de nu redo att skapa nya dansminnen vid denna historiska plats intill havet.
 
Soul Train In The Park är en minifestival utomhus som erbjuder en fantastisk dansupplevelse kantad av Soul Trains välkända Dj:s, komplett med överraskningar och effekter som får alla att dansa hela kvällen lång. Med generösa dansytor intill vattnet blir detta den perfekta avslutningen på sommaren för alla dans- och festälskare.
 
För att göra upplevelsen ännu mer oförglömlig erbjuds specialpaket som inkluderar boende, middag, spa och entré till evenemanget – allt i ett. Att ta sig till festen är enkelt med SL-bussar som tar endast 25 minuter från Slussen via motorvägen och taxi tar endast 15-18 minuter. Grand Hotel Saltsjöbaden är inte bara en fantastisk festplats utan också det närmaste skärgårdshotellet till Stockholm.
Biljetterna inkluderar alternativ med och utan hotellpaket. Missa inte Stockholms gladaste sommarfest – Soul Train In The Park på Grand Hotel Saltsjöbaden.
– You never dance alone!, säger Anders Müller, grundare av Soul Train.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.