Tina Nordström tar över Godares grill-succé

Aftonbladets och Schibsteds mat-universum Godare värvar Sveriges meste tv-kock, Tina Nordström, till sommarens stora matsatsning, ”Sommargrillen”. Det är fjärde sommaren som Godare erbjuder tittarna grillrecept i världsklass men också fjärde säsongen grilltillverkaren Weber går in som sponsor av satsningen.
 
Tina Nordström blir ny programledare för Godares traditionella sommarprogram, ”Sommargrillen”. Foto: Godare
 
Godare.se skapar tillsammans med den linjära tv-kanalen Godare ett av Sveriges största mat-universum. Det är en plats som inspirerar svenska folket till vardag, fredag och fest. 
Nu tar Godare-sajten och tv-kanalen nästa steg och värvar stjärnkocken Tina Nordström till sommarens stora matsatsning – ”Sommargrillen”.
 
– Det är fjärde sommaren vi gör grill-tv i toppklass. Att erbjuda våra tittare en stjärnkock som Tina Nordström som med sin kunskap och inspiration kommer att prägla programmet  kommer att ta både grillsommaren och ”Sommargrillen” till nya höjder, säger Lena Widman, redaktionell chef för Godare.se
Grilltillverkaren Weber har funnits med som sponsor under de tre säsonger som hittills sänts och fortsätter som presentatör även av ”Sommargrillen”. 
 
– Genom ett tydligt sponsorskap kan vi utveckla och bygga vidare på konceptet för att ge tittarna och matälskarna en ännu mer engagerande upplevelse, säger Karin Widmark, kommersiellt ansvarig på Godare.
Som ny kock är Tina Nordström en viktig del i förnyelsen av programmet, men stor vikt har också lagts vid att erbjuda tittarna mer dynamisk och inspirerande mat-tv som ska passa perfekt för sommarens grillfester. Genom Tina Nordström och ”Sommargrillen” ska Godare tillgodose publikens behov av både inspirerande recept och grilltips, men också en del underhållning.
Kevin Goy Ramos, Media Manager EMEA på Weber-Stephen Products GmbH, är entusiastisk över det förnyade presentatörsskapet av programmet.
 
– Vi är glada över att återigen samarbeta med Godare för att presentera ‘Sommargrillen’. Med vårt gemensamma fokus på att skapa minnesvärda matupplevelser är vi övertygade om att den nya säsongen kommer att bli en succé, säger han.
 
“Sommargrillen” har premiär den 1 maj och sänds varje onsdag på Godare. Serien vänder sig till alla matintresserade som söker inspiration inför sommarens grillmåltider och kommer att erbjuda recept och grilltips från Tina Nordström

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.