Adventskalender för koppen!

Årets godaste adventskalender! Eller julklapp! Eller gå bort-present! Eller när du vill bjuda kompisarna på en spännande kaffeprovning! Det handlar om Era of We´s smakbox med spännande och exklusiva kaffesorter från fyra olika gårdar och länder.

 Era of We är en digital plattform som för samman aktörerna i kaffets värdekedja i syfte är att förändra och modernisera kaffets värdekedja och ge mer tillbaka till både odlare och konsumenter. Odlarna sätter villkoren och får möjlighet att bygga sitt eget varumärke, samtidigt som konsumenter får tillgång unika kaffesorter med en spännande historier. 

Genom att scanna QR-koden på förpackningen kommer du åt all info om kaffet – och hur du kan chatta med kaffeodlaren.

Smakboxen köper du här: https://www.lofbergs.se/kaffe-online/kaffetillbehor/smakbox-kaffebonor-fran-exklusiva-kaffegardar-4-x-250-g-108/

Varje lucka är parad med en digital överraskning som du når genom att skanna QR koden på smakboxen!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.