TUI lanserar charter till Gran Canaria från Stockholm Skavsta Airport

Världens ledande reseaktör TUI lanserar sin första charterlinje från Stockholm Skavsta Airport till Gran Canaria. Med start i höst går det att flyga direkt till Las Palmas.
 
Gran Canaria är ett av de mest populära resmålen bland svenskarna under vinterhalvåret. Med start den 16 oktober flyger TUI charter till den omtyckta kanarieön från Skavsta i samarbete med flygbolaget Jettime. Sträckan trafikeras veckovis fram till och med den 13 april 2025. Totalt rör det sig om 23 avgångar
– Kanarieöarna hör till våra mest populära resmål under vintern, med sitt behagliga klimat och mycket omtyckta matkultur. Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Kanarieöarna och därför känns det roligt att kunna flyga till Gran Canaria även från Stockholm Skavsta Airport. Vi vet att många föredrar Skavsta för dess bekväma läge och storlek. Nu får våra kunder i regionen ännu större valfrihet när de ska planera sin nästa solsemester, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden.
 
Stockholm Skavsta Airport har ett fördelaktigt läge med närhet till såväl Stockholm, Norrköping och Linköping. Satsningen på charterresor från Skavsta är den första på många år för TUI. I dagsläget erbjuder reseaktören endast paketresor med reguljärflyg från flygplatsen, bland annat till Costa del SolMallorca och Costa Blanca.
 
– Det är oerhört glädjande att kunna välkomna världens ledande researrangör TUI till Skavsta och erbjuda charterresor för våra resenärer. Kanarieöarna är ett mycket populärt resmål, särskilt vintertid, säger Kjell-Åke Westin, styrelseordförande för Stockholm Skavsta Airport.
 
Gran Canaria – ett solsäkert resmål
Gran Canaria ärKanarieöarnas tredje största ö och ett solsäkert resmål året runt. Ön är liksom övriga kanarieöar en vulkanö. Här finns fina stränder, gröna berg med vingårdar, vandringsleder och ett brett utbud av aktiviteter. Huvudstaden Las Palmas har ett livligt stadsliv med tapasrestauranger, shoppinggallerior och en årlig karneval.
 
Om TUI:s nya direktcharter till Gran Canaria
  • 23 nya avgångar till Las Palmas, Gran Canaria från Stockholm Skavsta Airport mellan den 16 oktober 2024 och den 13 april 2025.
  • Reslängd på en vecka (sju nätter) eller två veckor (15 nätter) och ett brett hotellutbud, inklusive kundfavoriterna TUI Blue Village Tres Vidas och Blue Star HD Parque Cristobal Gran Canaria.
  • Trafikeras med flygbolaget Jettime. Flygtid cirka 5 timmar 45 minuter.
  • Bokningsbart på www.tui.se omgående. Boka tidigt-rabatt på utvalda avgångar.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.