PLAY introducerar tre nya skandinaviska destinationer inför sommaren

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

PLAY, det isländska lågprisflygbolaget som flyger mellan Island och Europa, har lagt till tre nya destinationer till sitt sommarschema för 2022, med flyg två gånger i veckan till Göteborg, samt de norska destinationerna Stavanger och Trondheim. Skandinaviska resenärer kommer nästa sommar att kunna flyga direkt till Island, njuta av den fantastiska och vackra naturen, underbara upplevelser, unika matkultur samt Islands världsberömda sinne för välbefinnande.

PLAYs nuvarande flotta med tre Airbus A321neo ansluter resenärer till tio städer i Europa. Våren 2022 kommer PLAY att introducera nya flygplan, och därefter lansera tjänster till Nordamerika, vilket erbjuder billiga och effektiva flygningar över Atlanten för den skandinaviska marknaden.

Birgir Jónsson, VD för PLAY säger: ”Efter att Norden börjat öppna upp igen, glädjer det oss att kunna förbättra tillgången till denna underbart färg- och levnadsglada region i Europa. Att lägga till dessa tre destinationer innebär att vi kan börja utforska våra skandinaviska grannars utbud, samtidigt som vi uppmuntrar er att utforska Island i en tid då landet bokstavligen förändras inför våra ögon, med nya lavafält. Vi ser fram emot att välkomna såväl semester- som affärsresenärer att flyga med PLAY, som ser fram emot oförglömliga upplevelser på Island”.   

Island kallas ofta för eldens och isens land på grund av dess vulkaner och glaciärer; ena sidan av landet erbjuder helt nya lavafält att utforska, medan den andra sidan har ständigt föränderliga glaciärupplevelser att erbjuda.

Island har en mängd naturfenomen som geotermiska områden, gejsrar, mäktiga vattenfall, tillgängliga högländer, berg och dalar, glaciärer, laxfloder, svarta stränder, isländska hästar, lunnefåglar, valar, öknar samt en och annan dold oas.

Sevärdheterna är tillgängliga från Reykjavik, och därifrån kan du ge dig ut på olika utflykter med bil som tar dig runt vulkanön. Ringvägen täcker många av de populäraste attraktionerna på Island, men de senaste kustvägarna som är värda att nämna är Vestfjordsvägen i de avlägsna Vestfjordarna, Arctic Coast Way på norra Island och Diamond Circle som tar dig till spektakulära landskap runt sjön Myvatn.

PLAYs tre nya och regelbundna skandinaviska destinationer, Göteborg, Stavanger och Trondheim, säkerställer även att de nordiska ländernas charm är lätt att nå för islänningar.

PLAY är baserat på Reykjaviks Keflavík International Airport och startade sin verksamhet i juni 2021. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.