Padel weekend på hemmaplan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Ving fortsätter storsatsningen på padel och för första gången erbjuds nu en padel weekend på hemmaplan. Den 8-10 oktober arrangerar Ving tillsammans med Big Padel en fullspäckad helg med padel på schemat på Aronsborgs konferenshotell och i Bålsta padelhall utanför Stockholm.

I början av juni inledde Ving ett samarbete med Big Padel och framöver kommer flera spännande resor att lanseras tillsammans. Först ut blir dock nyheten med padelhelgen i Sverige som äger rum på redan i början av oktober.

– Intresset för padel fortsätter att öka explosionsartat bland svenskarna och därför känns det väldigt roligt att vi, förutom våra populära padelresor utomlands, nu även kan erbjuda alla padelentusiaster en weekend i Sverige. En perfekt möjlighet om man vill samla kompisgänget eller ta med sin spelpartner på en aktiv minisemester på hemmaplan, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Under helgen erbjuds padelspel med matcher och coaching av Albin Lyckåsen som i fjol blev utsedd till årets tränare på svenska padelgalan. Efter inledande spel på fredagen blir det under lördagen och söndagen lagturnering ”Lag Americano” där deltagarna matchas mot likasinnade spelare. Helgen passar för dem som spelar Matchi nivå 5-7 (medel/erfaren).

Matcherna spelas i Bålsta padelhall, en kort bilresa från Aronsborg konferenshotell där alla deltagare bor i natursköna omgivningar vid Mälarens strand. Boende och helpension med frukost, lunch och middag ingår i resans pris. Hotellet erbjuder även en relaxavdelning med bastu och uppvärmd pool med jacuzzi för avkoppling efter de fullspäckade matchdagarna.

Förutom padelhelgen på Aronsborg erbjuder Ving ett stort utbud av padel i programmet, såväl med möjlighet till spel på hotellen ute på resmålen utomlands som renodlade padelresor med välrenomerade arrangörer. Under hösten arrangerar Ving fyra veckolånga padelresor, två till Mallorca och två till Kroatien. Och fler resor planeras redan inför 2022.

Prisexemel: Padelweekend på Aronsborg, 8-10 oktober 2021, inklusive helpension, boende och padelspel med coaching. Boende i dubbelrum, från 4 180 kronor per person.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.