Familjesemester till Danmark med Stena Line

Med hög inflation och höjda räntor kan en utlandssemester med familjen kännas långt borta. Nu väljer Stena Line att gå resenärerna och deras ansträngda plånböcker till mötes med ett nytt erbjudande där barn reser gratis.

Sommaren står runt hörnet och många svenskar drömmer om en semester utomlands. Med färjerederiet Stena Line kan man resa enkelt och smidigt med bil och all packning mellan Göteborg och Fredrikshamn samt Halmstad och Grenå i Danmark. Och att ta med sig bilen under semestern är praktiskt för de resenärer som önskar frihet att utforska sitt semestermål på egen hand.

Nytt erbjudande i sommar – barn åker gratis!

Stena Line vill nu göra det ännu enklare och mer prisvärt att resa utomlands med hela familjen. Därför lanseras kampanjen “Barn reser gratis” för bilburna resenärer, där barn under 15 år reser helt kostnadsfritt på alla avgångar mellan Göteborg-Fredrikshamn samt Halmstad-Grenå, under hela sommaren.*

“Att ta med sig hela familjen på semester behöver inte kosta en förmögenhet och vi vill göra det möjligt för alla våra kunder att få en utlandssemester i sommar. Därför har Stena Line nu valt att erbjuda gratis resor för barn under 15 år. Med oss ska hela familjen kunna resa till Danmark enkelt och smidigt och till ett rimligt pris, säger Ulf Staaff, Travel Commercial Manager på Stena Line.

Enkel resa med massor av upplevelser

Från Göteborg tar du dig enkelt till Fredrikshamn på bara 3 timmar och 30 minuter. Ombord på färjan kan du koppla av och njuta av havsutsikten, handla i ombordshoppen eller äta en god måltid i restaurangen. För barn finns både lekrum och spelhall. Med Wi-Fi-lösning ombord kan samtliga i familjen hålla sig uppkopplade under hela resan. Väl framme i Fredrikshamn finns ett bredd utbud av upplevelser och möjligheter att utforska Danmarks nordligaste del, med allt från charmiga småstäder och vackra kustlandskap till roliga aktiviteter för hela familjen.

Tips på prisvärda resmål nära Fredrikshamn:

  • Familjetid på Palmestranden: Mitt i Fredrikshamn hittar du den populära Palmestranden. Med vit sand och ståtliga palmer som reser sig över solstolarna bidrar stranden till en exotisk känsla. Alla solstolar är gratis att använda.
  • Picknick i Skagen: Från Fredrikshamn är det bara en kort biltur till pittoreska Skagen.  Den vackra naturen och charmiga atmosfären skapar en miljö perfekt för avslappning, utan att det behöver kosta. En strandpicknick vid Grå Fyr är ett bra alternativ för de som behöver stilla hungern samtidigt som man blickar ut över den vackra kusten.
  • Farm Fun: En kul upplevelse för hela familjen är Farm Fun, en djurpark i Nordjylland. Här kan man klappa djur, rida på ponnys och uppleva parkens stora lekplats. Djurparken har även nära till både skog och strand. Fram till och med den 26 juni kostar inträdet 140 kr.
  • Skiveren Camping: Omgivet av strand, sanddyner och skogsområden samt beläget nära många sevärdheter på norra Jylland, ligger Skiveren Camping. Här bjuds gäster på både avkoppling och äventyr, med en rad aktiviteter för hela familjen, inklusive tennis, minigolf, gratis pool, lekplats samt ett aktivitetscenter.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.