Besök Israel som första utlandsresan…

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Sammanfallande med pilotprogrammet för att välkomna de första grupperna av vaccinerade turister meddelande Israels hälsominister att, från och med tisdagen den 1:a juni kommer alla återstående restriktioner i samband med coronaviruset att lyftas. Detta efter en nästan total utrotning av COVID-19i landet, ett resultat av det framgångsrika vaccinationsprogrammet.

 

 

Vaccinationsintyg kommer inte längre att krävas efter den 1:a juni för inträde till olika platser, och begränsningen av antal besökare I affärer, restauranger och andra lokaler som att tas bort. Även begränsningen för folksamlingar – både inom- och utomhus – kommer att lyftas. Israel återgår till det normala!

 


Kraven på att bära mask inomhus kommer att ligga kvar i minst två veckor till, medan hälsoexperter utvärderar om detta krav ska tas bort eller inte.

 

Reglerna som styr utlandsresor ligger också kvar.

Israels aktuella antal dagliga fall (baserad på ett veckoligt genomsnitt) har sjunkit från 8 600 under toppen av pandemin till endast 27 den här veckan, med 510 aktiva sjukdomsfall.

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.