Apollo utökar sitt hemesterbjudande i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Under våren 2020 lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden. Satsningen blev en stor succé och tusentals kunder semestrade med Apollo på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa minnesvärda semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotellpärlor till Apollos nordiska program.

Senaste månaden har världen öppnat upp och tack vare vaccinframgångarna väljer allt fler att planera sin sommarresa utomlands. Samtidigt ser Apollo att det fortsatt också finns en stor längtan till att semestra lokalt och upptäcka svenska storstäder, hav, landsbyar och berg.

– Vår hemestersatsning blev en stor succé förra sommaren och vi är stolta över att kunna presentera ett ännu bättre nordiskt program i år. Vi har utökat vårt erbjudande med nya hotell i nya geografier, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

Apollos hemestererbjudande sträcker sig nu över stora delar av Sverige med hotell på Gotland, Öland, i Bohuslän, Varberg, på Bjärehalvön och i Åre samt i storstäder som Göteborg och Stockholm. Dessutom finns flera hotellpärlor att upptäcka både i Norge och Danmark – när läget uppmuntrar till resor över de nordiska gränserna.

– Vårt erbjudande i Norden speglar hela vår kundgrupp. För barnfamiljer kan vi för andra året i rad rekommendera Mondo Family Riviera Strand på Bjärehalvön i 

Båstad – med barnklubben Polly & Mino, träning på stranden och alla andra uppskattade Mondoaktiviteter. För kompisgänget föreslår vi en hotellweekend i nordisk storstad, för frilufts- och vildmarksliv blir det populära Holiday Club i Åre, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

– Nytt för denna sommar i Sverige är det fina familjehotellet TanumStrand i Bohuslän. Med sitt läge precis vid havet och sin fantastiska natur är TanumStrand ett riktigt fint tillskott i portföljen, avslutar Nina Hornewall.

Här är samtliga Apollos hotell i Norden:

Hotell Riviera Strand, Båstad 
TanumStrand, Grebbestad 
Holiday Club Sport and Spa hotel, Åre 
Apollo Sports Royal Park, Stockholm 
Varbergs kusthotell, Varberg 
Scandic Visby, Gotland 
Visby Gustavsvik, Gotland – kommer inom kort
Radisson Blu Waterfront, Stockholm 
Radisson Blu Scandinavia, Göteborg 
Hotell Marina, Köpenhamn  
Radisson Blu Scandinavia, Köpenhamn 
Rungstedgaard Hotel, Köpenhamn 
Radisson Blu Scandinavia, Århus 
Radisson Blu Limfjord, Ålborg 
Radisson Blu Scandinavia, Oslo 
Norefjell Ski & spa, Norefjell 
Gjestegaarden BeitostølenBeitostølen 
Radisson Blu Royal, Bergen 
Radisson Blu Mountain ResortBeitostølen 
Radisson Blu Hotel, Tromsö

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.