WorldHotels Crafted välkomnar nyrenoverade Vimmerby Stadshotell till familjen.

Med nytt varumärke, nyrenoverade rum och ett nytt SPA i världsklass tar nu Vimmerby Stadshotell nästa steg i att bli en attraktiv året-runt-destination.
 
Vimmerby Stadshotell, beläget i hjärtat av Vimmerby och med anor från 1868, har genomgått spännande förändringar de senaste åren. Efter över 20 år med stängda källarlokaler, beslutade ledningen att återuppliva de fantastiska lokalerna och skapa en ny exklusiv spa-anläggning. I oktober 2023 stod anläggningen klar och med detta tar Vimmerby Stadshotell steg in att bli en året-runt-destination.
Den 1:e februari 2024 förvandlades Best Western Vimmerby Stadshotell till Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted, en del av BWH Hotels. WorldHotels Crafted hotell är för gästen som älskar kreativitet och som njuter av genomtänkta inslag i både helhet och detalj. Det är precis det som Vimmerby Stadshotell strävar efter att erbjuda sina gäster. Mer än hälften av rummen har redan designats och inretts enligt Crafteds höga standard, vilket ger en utmärkt upplevelse för besökare som söker en speciell atmosfär och en känsla av exklusivitet. 
 
“Vi är otroligt glada och stolta över att få med Vimmerby Stadshotell i WorldHotels Crafted-familjen. Det blir vårt åttonde Crafted hotell i Skandinavien och vår första spa-destination, vilket känns extra kul. Geografiskt sett är det också helt rätt för vår hotellgrupp”, säger Victor Apelgren, Brand Manager för WorldHotels Crafted.
 
“Det är vår vision att denna satsning skall göra Vimmerby Stadshotell till en året-runt-destination för privat och affärsresenärer. Säger hotellchefen Martina Bergqvist.
Ett högkvalitativt hotell med restaurang, konferens- och spa-anläggning där vi nu sticker ut hakan ännu mer och blir ett av åtta hotell i Skandinavien som har privilegiet att tillhöra Crafted segmentet. ” fortsätter Martina.
I WorldHotels Crafted ingår: The Vault Hotel, NOFO Hotel, Hotel Frantz, Hotel Ruth, Hotel Kung Carl och The Winery Hotel i Sverige, samt Bergen Harbour Hotel i Norge. Utanför Skandinavien ingår bland annat hotellikoner som Eden Roc i Miami och ACME Hotel i Chicago.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.