Uteserveringen på Clarion Collection Hotel i Uppsala öppnar för sommaren

Sommaren är äntligen här, vilket märks på Clarion Collection Hotel i Uppsala där de nu har öppnat deras uteservering för säsongen! Här kan du koppla av med en uppfriskande sommardrink i handen eller njuta av deras hotellfrukost utomhus i solskenet.

Uteservering är en blomstrande oas mitt i Uppsala. Luta dig tillbaka, känn den ljumma sommarbrisen och låt dem ta hand om dig. Med bekväma sittplatser och en avslappande atmosfär erbjuder vi en välkomnande miljö för att träffa vänner eller ta en paus från vardagens stress. Oavsett om du föredrar en slät kopp kaffe till trefikat eller en Limoncello Spritz för att runda av dagen kan de erbjuda något för alla smaker. Eller varför inte prova deas egen CCU Tonic, med doft av enbär och lime?

Är du morgonpigg kan du starta din dag på bästa sätt med deras hotellfrukost. De dukar upp en stor och härlig frukostbuffé varje morgon i sin restaurang, som du kan ta med till deras uteservering för att avnjuta under öppen himmel. Deras frukostutbud inkluderar bland annat färskt bröd, nybryggt kaffe, frukt, yoghurt och varma rätter som ägg, bacon och pannkakor.

Uteserveringens öppettider

Frukost
Måndag – fredag: 06:00 – 10:00
Lördag – söndag: 07:00 – 10:00

Bar
Måndag – söndag: 11:00 – 01:00

Även om du inte bor på hotellet kan du besöka dem för såväl frukostbuffé som något gott att dricka. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.