Snart öppnar Scandic Go på Kungsholmen

Från 5 juni är det möjligt för gäster att boka rum på senaste tillskottet inom Scandics nya hotellvarumärke, Scandic Go. Det är Kungsholmen i Stockholm som står på tur när det andra hotellet i ordningen öppnar i början av oktober. 
 
Med drygt tre månader kvar till öppning av Scandic Go, Sankt Eriksgatan 20 erbjuds från och med nu möjlighet för nyfikna resenärer som vill få en glimt av det nya hotellet att boka sin vistelse. Hotellet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Fridhemsplan med utmärkta förbindelser och närhet till ett innerstadens pulserande restaurang och nattliv, butiksstråk samt natursköna miljöer. Scandic Go, Sant Eriksgatan 20 är det perfekta hotellet för resvana gäster som vill upptäcka huvudstadens unika utbud, i stället för att göra hotellupplevelsen till själva destinationen.  
 
– Vi öppnar i ett riktigt bra läge mitt på pulserande Kungsholmen, omgivet av populära restauranger och affärer. Jag ser fram emot att låta våra gäster uppleva en modern och intuitiv hotellupplevelse där du kan beställa frukost dygnet runt, checka in och ut genom självbetjäning, nyttja smarta faciliteter som tvättmaskin eller varför inte köpa med dig en keps, picknickfilt eller en fantastiskt god sommarbowl för soliga dagar i Rålambshovsparken, säger Sara Wiberg, Marketing Manager, Scandic Go.
Scandic Go står för smarta lösningar i attraktiva citylägen till ett bra pris. Varumärket är bolagets steg in det snabbväxande ekonomisegmentet och hotellet på Kungsholmen är Scandics andra i ordningen med 234 rum och 511 bäddar. Näst på tur står Scandic Go i Uleåborg och Helsingfors.
 
– Vi fortsätter expandera Scandic Go i en tid där vårt nya varumärke tagits emot med entusiasm och nyfikenhet av både gäster och samarbetspartners, vilket känns fantastiskt. Jag ser fram emot att fortsätta denna resa med fler Scandic Go på sikt, både i Sverige och på våra nordiska marknader, säger Peter Jangbratt, Landschef Scandic Sverige.
 
För mer information om hotellet och bokning besök vår hemsida här: Scandic Go

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.