Annons
Annons

Nordic Choice Hotels ingår samarbete med Cancerfonden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Genom hotellkoncernens kundklubb Nordic Choice Club, får alla medlemmar nu möjlighet att donera sina bonuspoäng till Cancerfonden.

─ Genom att skänka bonuspoäng till Cancerfonden bidrar hotellgästerna till den viktiga forskningen som ser till att färre drabbas och fler överlever cancer. Vi på Cancerfonden är tacksamma om medlemmarna i Nordic Choice Club väljer att bidra. Tillsammans ska vi besegra cancer, säger Johan Bergström, Insamlingschef i Cancerfonden.

Utöver Cancerfonden i Sverige samarbetar Nordic Choice Hotels även med Cancerfonden i Norge, Danmark och Finland. Cancerfondens mål är att arbeta för att förebygga och bekämpa cancer samt förbättra livskvaliteten för cancerpatienter och deras närstående. Sedan 1970-talet har antalet cancerfall mer än fördubblats, men tack vare cancerforskning och utveckling av cancerbehandlingar, överlever idag två av tre cancerdrabbade patienter.

─ Cancer är dessvärre något som drabbar många av oss under livet, antingen direkt eller indirekt. Vi vet hur viktigt det är att bedriva forskning på de olika cancersjukdomarna, för att både kunna förebygga och bekämpa cancer. Vi är därför otroligt glada över att vi nu har ingått ett samarbete med Cancerfonden. Vi vet att våra hotellgäster värdesätter att kunna stödja välgörande ändamål och det känns därför fint att vi nu kan ge våra kundklubbmedlemmar möjlighet att donera sina bonuspoäng till ett så här viktigt arbete, säger Torgeir Silseth, VD för Nordic Choice Hotels.

Tack vare samarbetet mellan Cancerfonden och Nordic Choice Hotels, får de cirka två miljoner medlemmarna i kundklubben Nordic Choice Club nu möjlighet att donera bonuspoäng till Cancerfonden i sina respektive länder via Nordic Choice Hotels webbplats. Insamlade pengar kommer oavkortat att gå till Cancerfondens arbete, som består av att bevilja anslag till cancerforskning, ge hälsoupplysning, öka kunskap om cancer och orsaker till cancersjukdomar, bedriva cancerförebyggande arbete och utveckling av cancerbehandling samt omsorgsarbete som hjälper cancerpatienter och deras närstående.Cancerfondens arbete består dessutom av att bedriva påverkningsarbete gentemot myndigheter och hälsoinstanser samt vara språkrör i kampen mot cancer.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.