Annons
Annons

Mindre överflöd, mer personlighet – Comfort Hotel utmanar lyxhotellen i ny kampanj

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

För att vara snällare både mot planeten och gästernas plånböcker fokuserar Comfort Hotel på att göra saker enkelt. I hotellkedjans senaste kampanj, utmanar man lyxhotellens onödiga detaljer och välkomnar gästerna att ta med sina egna favorittofflor.

Ett bra läge och en god natts sömn är för många det viktigaste med en hotellvistelse. Samtidigt har nog de flesta bott i hotellrum fyllda med onödiga tillbehör som elektriska tekokare eller engångsartiklar i form av frottétofflor som belastar miljön. Därför har Comfort Hotel skalat bort överflödet för att ge sina gäster precis det de behöver, något som blir mer hållbart både för planeten och gästernas plånböcker.

Nu lanseras kampanjen Bring Your Own – som lyfter hur Comfort Hotel arbetar för gästernas bästa utan att behöva addera extra detaljer. Dessutom går de ut med en uppmuntran om att ta med sina egna favoriter hemifrån, något som gör att gästerna inte längre behöver sakna sina fluffiga tofflor, den personliga temuggen eller en riktigt färgsprakande morgonrock.

Som en del i kampanjen ger Comfort Hotel även möjligheten för gästerna att på egen hand addera en flådig prägel till hotellrummet. För dem som inte vill vara utan den klassiska handdukssvanen, känd från lyxiga hotellbäddningar, lanseras en DIY-guide så att besökarna kan vika sin egen svan att dekorera sängen med. Man kommer kunna följa gästerna mästerverk genom hashtagen

  • För oss är ett tydligt miljötänk otroligt viktigt och grunden i allt vi gör. Med Bring Your Own lyfter vi att en riktigt bra vistelse är hållbar både för planeten och plånboken, utan att inkludera onödiga detaljer. För dem som ändå vill ha en chokladbit på kudden eller en handdukssvan på sängen har vi nu en lösning, säger Anna Spjuth , Senior Vice President på Comfort Hotel.

Kampanjen kommuniceras genom sociala kanaler och på hotellen från den 14:e februari.                  På Comfort Hotels samtliga 35 hotell i Sverige, Norge, Danmark och Litauen kommer DIY-guiden att finnas för gästerna som vill prova att vika sin egen handdukssvan kan följa gästernas mästerverk på Instagram genom hashtagen #ComfortHotelDIY

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.