– Jag tillhör kategorin av människor som älskar att bläddra i ett fysiskt magasin och jag tar alla tillfällen jag kan att läsa och låta mig inspireras. // Tanja Andersson-Fylking

Petit Hotel är den lilla hotellorganisationen med de stora ambitionerna och drömmarna om ett eget magasin. De har också gästerna som gärna läser analoga tidningar och böcker. Nu delar de trycksvärta och sidor med Swedish Success Magazine, som porträtterar kända som okända entreprenör och eldsjälar vars häftiga livsberättelser man bara vill ha mer av.
 
– Jag tillhör kategorin av människor som älskar att bläddra i ett fysiskt magasin och jag tar alla tillfällen jag kan att läsa och låta mig inspireras. Det är något visst med tryckt media och det infinner sig en lyxig känsla av att få försvinna in i tidningens härliga värld, säger Tanja Andersson-Fylking, vd och ägare av Petit Hotel Sweden AB. 
 
När Tanja och hennes make Lars Andersson tog över rörelsen Petit Hotel väcktes omgående en dröm om att få skapa ett magasin. Det har nu blivit verklighet – i samarbete med Swedish Success Magazine. Kombinationen av läsglada hotellgäster och intressanta framgångsberättelser var för bra för att inte skapa ett smart samarbete av.
 
– När jag fick höra att Tanja och Lars tagit över hotellkedjan Petit Hotel föreslog jag ett kreativt möte över en kopp kaffe. Det visade sig att vår gemensamma kärlek till tryckt media, slow reading och avslappnade hotellvistelser borde kunna förenas. Och nu är kedjans alla hotell och profiler en del av Success Magazine, säger Marie Arpnäs, chefredaktör och grundare av Swedish Success Magazine. 
 
Samarbetet innebär en fusion av Success Magazines alla personliga möten och intervjuer, destinationer, mat och dryck med mera och Petit Hotels unika pärlor till Boutiguehotell, Skärgårdshotell, Spahotell, Gårdshotell & Fjällhotell. Vi delar tidningsyta, med varsin framsida och ett innehåll som går hand i hand. Du hittar magasinet på samtliga hotell i kedjan, flygplatslounger och många fler ställen. 
 
Petit Hotel Magazine finns även digitalt på vår hemsida där du även hittar övrig information om var du kan hämta ditt fysiska exemplar – gratis.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.