Hus 57 inviger Spa 57 – En oas för avkoppling och återhämtning

Hus 57 i Ängelholm presenterar stolt det nyrenoverade Spa 57. Med en stark filosofi om att erbjuda en plats för avkoppling och återhämtning, har hotellet noggrant utformat varje detalj för att skapa en rogivande upplevelse för gästerna. 
 
Vi ser fram emot att välkomna alla besökare till vårt nya spa, där varje element är utformat för att erbjuda en härlig och fridfull upplevelse. Genom att omfamna naturens närvaro strävar vi efter att skapa en plats där kropp och själ kan hitta sann harmoni”, säger Sara Nilsson, General Manager på Hus 57.
I våras genomgick Hus 57 en omfattande omvandling av den befintliga relaxavdelningen. Resultatet är det nya Spa 57, en modern och inbjudande plats som nu står redo att välkomna våra besökare.
Under planeringen av Spa 57 har vi haft stranden, havet och skogen som ledord. Vi ville skapa en miljö som fångar in den underbara, vackra natur som Ängelholm erbjuder”, säger Therese Hammar, Managing Director på HKC Hotels.
 
Om Spa 57
Stig in i vårt rymliga spa, där lugnet genomsyrar varje hörn. Våra Modern Flame sprider en behaglig värme och skapar en mysig atmosfär där du kan sitta ner, beställa något att äta eller dricka, koppla av och låta vardagens stress försvinna. Vid ankomst får du en spa-bricka att njut av med en 6-stegs ritual för både ansikte och kropp.
 
För en djupare avkoppling erbjuder vi en bastu med eukalyptusdoft, där värmen sveper bort spänningar och ger dig en ren känsla av välbefinnande. För att förstärka din avkopplingsupplevelse har vi fyra fotbad som väntar på att skämma bort dina fötter och ge dig en skön känsla av mjukhet och lätthet.
Upplev en känsla av lugn och ro i vår japanska pool, 50 cm djup, där det varma vattnet omsluter dig och ger en helande effekt för både kropp och själ. För ännu mer avkoppling finns vår jacuzzi där du kan njuta av det varma vattnet och de bubblande strålarna som masserar bort alla spänningar.
Efter en stunds värme och avslappning kan du ta dig ett uppfriskande dopp i vårt kallbadkar, där det svala vattnet väcker dina sinnen och ger dig ny energi.
 
Avsluta din spaupplevelse i ljuset och värmen av våra sollampor. Låt de varma strålarna omfamna dig och ge dig en skön känsla av välbefinnande.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.