Annons
Annons

Haymarket by Scandic är Sveriges bästa hotell – Vann Grand Travel Award 2020

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den 13 februari, gick årets Grand Travel Award av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm. 17 priser delades ut i 17 olika kategorier inom rese- och hotellbranschen för 27:e året i rad. Bland andra kategorierna Bästa flygbolag Europa och Årets service- och supportpris. För hotellen finns dock ett pris som väger lite tyngre än alla andra, Årets bästa enskilda hotell. Priset för bästa hotell i Sverige kammades hem utav hotellet i det anrika PUB-huset, Haymarket by Scandic, för andra gången sedan öppningen 2016, med motiveringen:

”Haymarket är ett hotell som både är en självklar del av vår huvudstad och en destination i sig. Haymarket är mosaik av sju huskroppar. Ibland är det lite knivigt att hitta sitt rum, men väl framme är de smart inredda och sängarna underbara. Du kanske bara bokar in en enda natt, men när du väl är här vill du aldrig åka hem. I Scandics förnyelse är detta kanske den viktigaste pusselbiten.”

– Tusen tack för alla gratulationer! Vi är oerhört stolta och glada över utmärkelsen. Detta är ett kvitto på att den satsning som Scandic gör på det här unika hotellet är helrätt. Nu fortsätter vi att vårda och utveckla Haymarket by Scandic och den härliga känslan #ThatHaymarketFeeling. Varmt välkomna till oss!, säger Jessica Norgren, GM på Haymarket by Scandic.

Haymarket by Scandic öppnade som Scandics första signaturhotell 2016. Hotellet fick mycket uppmärksamhet, inte minst för att verksamheten flyttat in i anrika PUB-huset. Hotellet lockar både lokalbor och nyfikna turister med sin omgivning, restaurangen Paul’s, caféet Gretas och cocktailbaren Americain. Haymarket har 401 rum varav 16 sviter, eventvåning samt en högklassig svit på 50 kvm med tillhörande privat takterrass.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.