Annons
Annons

Gammalt blir nytt på Amarantens bröllopsmässa!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tidigare i år arrangerade Clarion Hotel Amaranten ett bröllopsevent med fokus på begagnade bröllopsklänningar. Den 7 mars 2020 är det dags igen. Tillsammans med bröllopsexperterna från tidningen Allt om Bröllop bjuder Clarion Hotel Amaranten in till bröllopshelg.

Efter succen i fjol är det återigen dags för Clarion Hotel Amaranten årliga bröllopsevent. Konceptet är enkelt. Har du en gammal bröllopsklänning liggande hemma som du gärna vill sälja eller letar du efter din drömklänning, men inte har budget att köpa en helt ny, så är detta bröllopsmässan för dig. För de som vill sälja sin klänning är kraven att den måste vara ren och fin och prislappen får inte ligga över 5000 kronor.

– Vårens genomförande var otroligt lyckat med hundratals besökare där många bröllopsklänningar fick nytt liv. Tillsammans med Allt om Bröllop ska vi nu ta vår bröllopsmässa till en ny nivå med fler klänningar, aktörer och inspirerande innehåll. Det känns fantastiskt kul att få skapa ett event där kärlek och lycka står i fokus samtidigt som det går hand i hand med vårt hållbarhetsarbete! säger Hanna Holfve, Marketing Manager, Clarion Hotel Amaranten

Förutom att ge gamla bröllopsklänningar nytt liv så bjuder dagen även på inspiration från proffs i bröllopsbranschen. Allt för att blivande brudpar ska få den information och inspiration de behöver för att skapa sig sitt drömbröllop.

Så här går det till:

Vill du sälja din bröllopsklänning?
Skicka in följande till Kristina.hammoud@choice.se
– En bild på klänningen (framifrån och bakifrån)
– Storlek (även information om klänningen är insydd)
– Pris (Max 5 000 SEK / samt ordinarie pris)
Viktigt: klänningen måste vara hel & ren och du måste själv kunna närvara på plats vid försäljningen, betalningen sker direkt till ditt privata swishkonto eller med kontanter.

Är du bröllopsaktör och vill vara med och synas på mässan?
Kontakta då Hanna.holfve@choice.se

Läs mer om eventet här! 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.