FlyBy AB och Quality Hotel View tecknar avtal om öppnande av Flygsimulator Center i Hyllie

FlyBy AB och Quality Hotel View i Hyllie har tecknat avtal om öppnande av ett nytt FlyBy. Simulator Center i Hyllie. FlyBy AB bedriver idag verksamhet på Malmö Airport där man tillhandahåller en Airbus A320 simulator för träning till flygbolag & flygskolor, företagsevent med inriktning på flyg samt upplevelser för privatpersoner. I samband med flytten till Hyllie kommer flygsimulatorn att uppgraderas med bland annat ett 220 graders visuellt system.

– Vi är jätteglada över att ha fått till denna överenskommelse tillsammans med Quality Hotel View. Vi tror detta kommer skapa ett stort mervärde för våra flygbolagskunder, att erbjuda ett bra helhetskoncept med förstklassigt boende, restaurang och närhet till bra kommunikationer. Vi tror även att detta kommer möjliggöra för oss att skapa ännu bättre och minnesvärda event för såväl företagskunder som privatpersoner. Konceptet att kunna få prova att flyga ett kommersiellt flygplan i en simulator, i en miljö som den på Hyllie är unikt. Med mindre än 1 minuts gång från Hyllie station förbinder vi oss med både Malmö och Köpenhamn på ett fantastiskt sätt, säger Linda Ynner, VD på FlyBy AB.

– Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda denna unika upplevelse till våra gäster. Vårt samarbete med FlyBy innebär att vi kan tillföra en extra dimension av spänning och innovation till våra hotell och konferensgäster och vi gläds åt att få vara med och utveckla aktiviteterna i Hyllie ytterligare, säger Therese Johansson, General Manager på Quality Hotel View.

FlyBy Simulator Center beräknas öppna i Hyllie i september 2024 och kommer inom kort även öppna för förhandsbokningar. FlyBy Simulator center har fyra primära fokusområden.

Flygbranschen

FlyBy tillhandahåller kvalitativa flygsimulatorer för flygbolag och flygskolor för utbildning och träning av piloter och flygtekniker. Kombinationen av att ha träning och logi på samma ställe är ett framgångsrecept för våra flygbolagskunder och vi ser fram emot att kunna tillhandahålla ännu högre standard på vår Airbus A320 simulator när vi öppnar i Hyllie.

Företag
Ett företagsevent hos FlyBy går 100 % i flygets tema och vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga! Man får testa på hur det är att landa ett stort passagerarflygplan och utmanas samtidigt i kommunikationsövningar där vi inspireras av flyget. Det är upplevelser som skapar en unik samhörighet och bättre kommunikation. Det får kunder och anställda att känna sig utvalda och sedda.

Privatpersoner

Få yrken är så mytomspunna som pilotyrket. Hos FlyBy har privatpersoner möjligheten att prova på att själv ta kommandot över ett 60 ton tungt passagerarflygplan. Man kan uppleva det ensam eller tillsammans med vänner och familj. Det krävs inga förkunskaper utan vi genomför upplevelsen efter individens nivå och intresse. Att prova på att vara pilot för en stund skapar minne för livet.

Flygrädsla

Många tycker det är obehagligt att flyga och FlyBy erbjuder kurser mot flygrädsla både för privatpersoner och företag. Läs mer på www.flybynofear.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.