Exklusivt samarbete mellan Nobis Hotel Stockholm och HEAT by Sophia Lie

Nobis Hotel Stockholm och HEAT by Sophia Lie lanserar ett exklusivt samarbete där hotellgäster erbjuds en oöverträffad wellnessupplevelse, anpassad och utvecklad för en citylvistelse
HEAT by Sophia Lie är en ledande wellness studio känd för sina innovativa och högkvalitativa behandlingar som kombinerar modern teknik med traditionella metoder. Gäster på Nobis Hotel kan nu njuta av in-room-behandlingar som inkluderar:
 

Compression pants + LED Facial: Denna behandling kombinerar lymfdränerande kompression med föryngrande LED-ljus för ansiktet

Infraröd bastufilt: En djupgående behandling som använder infraröd värme för att stimulera blodcirkulationen, främja avgiftning och minska muskelspänningar. 

I HEAT by Sophia Lies studio på NK erbjuds även skräddarsydda signaturbehandlingar som är noggrant utformade för att maximera välbefinnandet. Sophia Lie och hennes team har utvecklat dessa behandlingar exklusivt för Nobis gäster, vilket säkerställer en lyxig och personlig upplevelse. 
 
Om HEAT by Sophia Lie
HEAT by Sophia Lie är en pionjär inom wellness och skönhetsbehandlingar, känd för att använda banbrytande teknologier och metoder för att främja hälsa och välbefinnande. Studion erbjuder en rad behandlingar som är designade för att revitalisera kroppen.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.