Annons
Annons

Elite Hotels – Vi förlänger långtidsuthyrning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Elite Hotels har

I mars 2020 tog vi fram konceptet “Flytta in på hotell” tillsammans med Blocket Bostad. Detta innebar att vi snabbt ställde om och i tillägg till vår ordinarie verksamhet, även erbjuder uthyrning av våra centrala hotellrum månadsvis till ett kraftigt rabatterat pris. Vi fick ett enormt genomslag och det var tydligt att det fanns ett stort behov över hela landet. 

Sedan dess har vi välkomnat gäster för att tillfälligt kalla våra hotell deras hem, människor som studerar, är mellan boenden, som tillfälligt bor och jobbar på en annan ort, nyligen separerat eller provar på att vara sambos för ett tag, ja listan kan göras lång. 

Nu förlänger vi perioden och möjliggör för gäster att hyra månadsvis ända fram till maj 2021, vilket har tagits emot mycket väl och vi har gäster som både förlängt sin period och nya som flyttar in. 

Vi erbjuder långtidsuthyrning på 24 orter från Kiruna i Norr till Lund i söder, för mer information och bokningsförfrågan besök vår hemsida här: elite.se

.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.