Annons
Annons

Elite Hotel Marina Towers välgörenhetskonsert till förmån för våldsutsatta kvinnor och barn

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Den 18 december anordnar Elite Hotel Marina Tower en välgörenhetskonsert till förmån för Unizon

På scen har vi sjumannabandet Beat Company som med lika delar improvisation och – som de själva beskriver det – skandinavisk precision utmanar de väldsmusikscenen med innovativa rytmer och genrekombinationer

Konserten är finalen på en insamling som startar redan den 1 december med avtäckningen av Elite Hotel Marina Towers julgran som i år är designat av självaste Haute Couture-kungen Lars Wallin.

Insamlingen innebär att det finns möjlighet att skänka julklappar till barn lever på flykt med sina mammor till följd av våld i hemmet. Det kommer även att samlas in pengar då all vinst från konserten går oavkortat till Unizon och deras hårda arbete med att hjälpa Sveriges tjej- och kvinnojourer.

Unizon arbetar för att alla våldsutsatta kvinnor och barn, samt utsatta unga, ska erbjudas stöd och skydd av hög kvalitet oberoende av livssituation och bakgrund. Våldet drabbar inte alla på samma sätt och alla har inte heller samma förutsättningar att förändra sin situation. Barn som följer med sin mamma till kvinnojouren har rätt till stöd och hjälp utifrån sina egna upplevelser och behov.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.