BWH Hotels expanderar i Lund

Genom ett samarbete med Ligula Hospitality Group expanderar BWH Hotels i Lund.Med den nya tillhörigheten till BWH Hotels förväntas hotellet attrahera ytterligare segment men även förvalta sina befintliga kundgrupper vidare.
 
Best Western Plus Park City Lund ligger i Lunds dynamiska miljö med närhet till både stadskärnan och lokala företagsparker såsom Ideon Science Park, Medicon Village, Lunds Universitets institutioner och Tetra Pak. Hotellet ligger också med utmärkta förbindelser till centrum av Lund och i anslutning till E22 tar man sig snabbt till Malmö, Köpenhamn och respektive stads flygplatser. 
 
Hotellet erbjuder 192 ljusa och ombonade rum, gym med moderna faciliteter, en bastu för avkoppling efter träningen och en restaurang som serverar allt från svenska klassiker till internationella köksfavoriter. Gäster på de övre våningarna kan njuta av en storslagen utsikt som sträcker sig ända till Danmark. Även hotellets mötes- och konferensfaciliteter fått en uppdatering, med åtta mötesrum som rymmer upp till 110 personer, och högst upp i byggnaden finns en Penthouse-svit, perfekt för det där lite extra speciella mötet
Hotelldirektör Christan Weste är glad över övergången och de nya möjligheterna som medlemskapet i BWH Hotels för med sig. “Att vara del av BWH Hotels ger oss inte bara tillgång till ett starkare nätverk, utan också en känsla av att vara oss själva inom en större organisation. För oss innebär det nya möjligheter för våra befintliga affärsresenärer men vi ser också möjligheter att attrahera nya resenärer från både affärs- och leisuresegmentet” förklarar Weste.
 
Johan Michelson, VD på BWH Hotels, uttrycker sin entusiasm över samarbetet. “Det är med stor glädje vi välkomnar Best Western Plus Park City Lund i vår hotellfamilj. Vår samlade erfarenhet och våra omfattande gemensamma resurser med hotellets redan starka närvaro i regionen skapas en fantastisk plattform.”
Best Western Plus Park City Lund riktar in sig mot en större publik med ambitionen att bli ett populärt val för både nöjes- och affärssegmentet, samt för grupper och konferenser. Något som också är fokus på är idrottssegmentet som växer stort i staden. 
 
Samarbetet med BWH Hotels har välkomnats av såväl företagskunder som privatgäster, något som Weste är snabb att peka på. ”Responsen vi fått sedan övergången har varit enbart positiv vilket stärker vår tro på att vi är på rätt väg” adderar Weste. Bland annat ger lojalitetsprogrammet Best Western Rewards-programmet fördelar som vi tidigare inte kunnat erbjuda”

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.