Växtbaserat, gott, enkelt och innehållande vitaminer och mineraler

Fazer Aito är Fazers färgglada produktfamilj där växtbaserat står i centrum och där havren är nordisk. I våras lanserades Fazer Aito Barista havredryck. Nu introduceras funktionella havredrycker, perfekt som mellanmål eller när du är på språng. Dryckerna kommer i två härliga smaker: hallon och mango och båda är berikade med näringsämnen.  

Fazer Aito är produktfamiljen vars mål är att fortsätta upptäcka nya mångsidiga växtbaserade produkter som passar för olika användningsområden. 

 – Växtbaserat med god smak är ledorden för Fazer Aito och vi är så stolta över att presentera en helt ny kategori med funktionella havredrycker berikade med vitaminer och mineraler. Vi vill inspirera till att använda mer växtbaserade produkter och de nya funktionella havredryckerna är ett enkelt steg mot en mer växtbaserad livsstil då de passar många olika tillfällen och har en god smak, säger Maija Hellman, marknadschef på Fazer Lifestyle Foods enhet för växtbaserade drycker. 

De funktionella dryckerna är förpackade i 2,5 dl återvinningsbara förpackningar med kork och kan förvaras oöppnade i rumstemperatur, vilket gör att de är praktiska att ta med till exempel i matsäcken eller som mellanmål.  

Fazer Aito Boost Havredryck Hallon 2,5 dl 
Havredrycken Fazer Aito Boost har en uppfriskande smak av hallon och innehåller zink, magnesium och C-vitamin. Magnesium och vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning och bidrar till normal energiomsättning som del av en varierad kost och hälsosam livsstil. Produkten är vegansk, mjölkfri och sojafri.  

Fazer Aito Performance Havredryck Mango 2,5 dl 
Havredrycken Fazer Aito Performance har frisk smak av mango och innehåller tillsatt kalcium och magnesium, vilket har bevisat positiv effekt på elektrolytbalansen och den normala muskelfunktionen som del av en varierad kost och hälsosam livsstil. Drycken är vegansk, mjölkfri och sojafri.  

I Fazer Aito familjen finns Fazer Aito Barista havredyck, en len och fyllig barista som balanserar perfekt kaffets syra och ger en rund och god smak. Passar även utmärkt i gröt, smoothies, bakning och matlagning.  

För matlagning och bakning finns Fazer Aito matlagningshavre och Fazer Aito visp. Växtbaserade produkter fria från laktos, mjölk och gluten.   

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.