Visningsrättigheter för Hockey VM 2024

Visa världens bästa hockey underhållning live på storskärm i ditt företag och locka gäster med en oslagbar atmosfär och gemenskap.

Perfekt för att skapa minnesvärda stunder och öka engagemanget hos både anställda och kunder. Kontakta oss idag för att beställa licens till Hockey VM!

Med omfattande erfarenhet av att tillhandahålla både kanaler och sändningsrättigheter, eller licenser som de vanligtvis kallas, ser EzyStream till att företag följer lagar och får juridisk auktorisation för offentlig TV-visning.

Hur fungerar det att visa TV offentligt?

För att visa TV-innehåll offentligt behöver du en licens som ger dig rättigheten att göra det. Detta benämns ibland som visningsavtal, sändningsrättigheter eller licensavtal, men syftar till samma sak – att ge dig rätt att visa TV offentligt.
Det gäller samtliga kommersiella verksamheter, vilket gäller för olika företag som hotell, restauranger, kontor och evenemangslokaler.

 

Varför behöver vi en licens för att visa TV offentligt?

Utan licensavtal är det inte tillåtet att visa TV i offentliga eller institutionella miljöer såsom hotell, kontor, restauranger, barer, gym, skolor, sjukhus och militäranläggningar. Genom licensen får du rätt att visa TV offentligt och säkerställer överensstämmelse med upphovsrättslagar. Obehörig offentlig visning kan leda till rättsliga konsekvenser, inklusive påföljder enligt upphovsrättslagen.

För ytterligare information eller för att fråga om att skaffa en licens eller visningsrättighet som det också kallas för offentlig visning, kontakta EzyStreams licensavdelning.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.