Vill du också ha visningsrättigheter för Eurovision Song Contest på hotellet eller restaurangen?

EzyStream samarbetar med SVT för att erbjuda exklusiva licenser för offentlig visning av SVT:s sändning av Eurovision Song Contest

EzyStream, en ledande leverantör av TV-lösningar, är glada att meddela sitt samarbete med SVT. Genom det kan vi erbjuda företag möjligheten att skaffa rätt licenser för offentlig visning av SVT:s utsändning  av Eurovision Song Contest. Att visa TV-innehåll i kommersiella verksamheter kräver en specifik licens, vilken gäller för olika företag som hotell, restauranger, kontor och evenemangslokaler.

Med omfattande erfarenhet av att tillhandahålla både kanaler och sändningsrättigheter, eller licenser som de vanligtvis kallas, ser EzyStream till att företag följer lagar och får juridisk auktorisation för offentlig TV-visning.

Årets höjdpunkt närmar sig när Eurovision Song Contest intar Malmö för en musikalisk fest. Dessutom firar vi 50-årsjubileet av det ikoniska ABBA:s seger. En gyllene jubileum som förtjänar att firas med glädje och entusiasm.

Efterfrågan är hög och biljetterna säljer snabbt! Nu ges företag möjligheten att visa detta historiska ögonblick på sina skärmar.

Hur fungerar det att visa TV offentligt?

För att visa TV-innehåll offentligt behöver du en licens som ger dig rättigheten att göra det. Detta benämns ibland som visningsavtal, sändningsrättigheter eller licensavtal, men syftar till samma sak – att ge dig rätt att visa TV offentligt.

Varför behöver vi en licens för att visa TV offentligt?

Utan licensavtal är det inte tillåtet att visa TV i offentliga eller institutionella miljöer såsom hotell, kontor, restauranger, barer, gym, skolor, sjukhus och militäranläggningar. Genom licensen får du rätt att visa TV offentligt och säkerställer överensstämmelse med upphovsrättslagar. Obehörig offentlig visning kan leda till rättsliga konsekvenser, inklusive påföljder enligt upphovsrättslagen.

Läs mer och beställ här: https://infrateqgroup.com/services/ezystream/eurovision-song-contest-2024

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.