Stay cheesy med Scans Cheddarburgare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Inför sommarens grillsäsong har Scan lanserat sin genom tiderna bästa cheeseburgare. Svenskt nötkött blandat med en krämig cheddar från Kvibille ger en burgare som representerar svenskt mathantverk i dubbel bemärkelse.

Försommaren är äntligen här och det är hög tid att dra igång grillsäsongen. Inte sällan står hamburgaren på menyn och inför årets säsong har Scan, i samarbete med Kvibille®, lanserat en riktigt saftig Cheddarburgare. Scans Cheddarburgare är gjorda på vårt finaste svenska nötkött blandat med en riklig mängd av krämig Cheddar från Kvibille. sDen smälta osten gör burgaren extra saftig, med en härlig smak och god sälta. Vid tillagning smälter osten och skapar en krispig yta.

– Ost är ett av de mest populära tillbehören på en hamburgare och i vår nya Cheddarburgare möts verkligen det bästa av två världar. Att samarbeta med Kvibille och få kombinera vårt fina svenska nötkött med svensk Cheddar från Kvibille kändes självklart. Det svenska ursprunget och råvarorna kommer med så många fördelar. Cheddarburgaren smakar fantastiskt och vi får en produkt som står för svenskt mathantverk i dubbel bemärkelse, win win!, säger Amanda Tingström Kempe, Category Manager & KAM.

Scan har funnits i över hundra år och är i grunden ett kött- och charkföretag. Det senaste året har företaget utvecklats till att bli ett mer mångsidigt livsmedelsföretag med både kött- och växtbaserade produkter. Men grundidén består och det är svenska råvaror från svenska bönder som gäller. Kvibilles mejeri grundades redan 1916 och är ett av Sveriges äldsta ysterier. Deras cheddar tillverkas på mjölk från kor på den halländska slätten och såväl mejeriet som osten är prisbelönade. Just därför passar Kvibilles Cheddarost så bra ihop med Scans hamburgare på svenskt nötkött.

– Att skapa och sprida genuin svensk ostpassion är ett viktigt uppdrag för oss på Kvibille. Hantverk, kvalitet och lokalt ursprung tillhör våra kärnvärden, därför känns möjligheten att få förena vår ostpassion med Scans burgarpassion som ett fint sätt att främja svenska råvaror och bidra till en härlig grillsommar, säger Lisa Engström, Product Manager Kvibille.

Scans Cheddarburgare lanserades i butik i mars och du hittar dem i frysdisken.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.