Spendrups tar plats i styrelsen för Årets Kock

Ordet till Spendrups:

Sedan i våras är Spendrups och Arla delägare i Årets Kock AB. För oss som företag innebär det här mer än exponering av en logga. Det är också en möjlighet att bygga långsiktiga relationer och samtidigt vara en positiv kraft som bidrar till utvecklingen av svensk gastronomi.

Därför tar våra respektive vd:ar, Fredrik Spendrup och Patrik Hansson, nu plats i styrelsen tillsammans med tre namnkunniga kockar och matpersonligheter: Karl Ljung, Thomas Sjögren och Malin Söderström.

 

– Vi är båda otroligt dedikerade till uppdraget att utveckla och förädla själva tävlingen, men också att utveckla synen på kockyrket och branschen i stort. Med hjälp av varandra och alla fantastiska vinnare vill vi skapa en plattform för att påverka och driva branschfrågor under hela året, säger Fredrik Spendrup.

 

Det handlar exempelvis om att få fler unga att välja restaurang-/kockyrket och om att leda en modern matkultur bland matintresserade. Logiken är enkel – om restaurangbranschen mår bra, så mår också vi som företag bra.

 

Även Mårten Lyth, kommunikationsdirektör på Spendrups, är ny styrelseledamot, liksom Arlas marknadschef Inger Myresten som också blir styrelsens ordförande.

 

– Det är en stark laguppställning och jag ser fram emot att ta mig an de möjligheter och utmaningar vi har framför oss tillsammans med den nya styrelsen, säger hon.

Ord och bild: Spendrups

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.