Annons
Annons

Restaurangen Panamigas deltar i Toalett-VM

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Restaurangen Panamigas har anmält sig World Toilet Tourism Award i kategorin Design och kreativitet.World Toilet Tourism Award är en global organisation som årligen utser den bästa toaletten i sju olika kategorier.

Panamigas öppnade på asecs/Sjukhusgatan 12 i maj i år. Restaurangen serverar mat inspirerad av det latinamerikanska köket och med Burritos, sallader och soppor som stomme i menyn. 

Personen som konceptet är skapat runt är en kvinna mitt i livet och som har fullt sjå med att balansera livet mellan arbete, familj och behovet av egen tid för träning och umgås med vänner.

Toalettens design är extravagant och när du låser kommer det en röst i högtalarna som uppmanar dig att ta det lugnt och njuta av livet. Vidare finns det toalettartiklar till både henne och honom att ta för sig av vid behov.

 – Vi ville skapa en upplevelse utöver det vanliga där toalettbesöket ska toppa restaurangupplevelsen i stället för att vara ett nödvändigt ont säger Madelen Källström, VD.

Vinnare utses och presenteras 19 november på World Toilet Day.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.