Annons
Annons

Nytt upplevelsekoncept på Skytteholm Hotell

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Skytteholm Hotell på Ekerö lanserar ett nytt upplevelsekoncept – en lagom svensk upplevelse, med inspiration av den svenska historien och kulturen. Ordet lagom betyder: inte för mycket, inte för lite – bara rätt. Konceptet innebär att gästerna ska få uppleva det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och med lite humor.

På Skytteholm tar vi fasta på svenska detaljer, almanackans dagar, på svenska maträtter och fika! Fika på Skytteholm grundar sig i vår svenska matfilosofi. Vi tycker fika är livsviktigt! Det är när man fikar tillsammans som underverk sker tror vi

Lotta Ahlin, hotelldirektör på Skytteholm. Tweet

På Skytteholm finns numera en butik med svenska favoriter, produkter med Skytteholms eget mönster, och produkter från lokala aktörer som Ekerö Keramik m fl. Konferensrummen har fått ny design med inspiration från svenska platser och kända svenska designers. I lobbyn kan man låna en bok av Billy bokhylla och i restaurangen finns ett nubbeskåp fylld med svenska nubbar. Midsommarfest, kräftskiva, korvstoppning eller travrace är en del av aktiviteterna som finns på menyn.

Vår affärsidé är att skapa unika och profilstarka mötesplatser och med Skytteholms vackra läge vid Mälaren, intill skog och äng så fick vi redan från start en idé om att utveckla ett koncept som tar kraft i allt fint som Sverige har att erbjuda. Genom naturen, inredningen, upplevelsen på plats och vår matfilosofi vill vi få våra gäster att minnas, längta och le säger Vanja Vilbern, marknadschef på Stockholm Meeting Selection.

Konceptet kom till när Stockholm Meeting Selection tog över operatörsdriften av Skytteholm förra året. Ägare av fastigheten är Konsumentföreningen Stockholm som grundades redan 1916. I parken finns en kulturskatt med den tredje största samlingen i världen av Carl Milles skulpturer. Skytteholm erbjuder en rad olika upplevelser för både mötesgäster och privatgäster samt även golfpaket då hotellet ligger granne med Mälarö GK.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.